M kao Mama -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (21.4.2011 8:02:15)
|
IZVORNA PORUKA: Djana IZVORNA PORUKA: idacha ja samo molim Boga da se uspije u ovoj akciji... bas mi ne izlaze iz glave ni Nejra ni Mak.... inshallah... mi smo danas u Tuzli skupile oko 350-360 KM, nisam sigurna u tacan iznos, Djana zna... skroman doprinos, ali malo po mali i dace Bog da se spasi dusa lijepa... Drage moje, samo da citiram, mi smo sinoć skupile 360km. Međutim mm će danas još od svoje lokalne rodbine pokupiti doprinose i uplatiti tako da će biti cirka 400km ukoliko ne i više, te će putem WesternUniona prebaciti na Nejrin račun. Pored toga sam sinoć dobila potvrdu uplata mojih roditelja, to je još dodatnih 100eur ukoliko želite da brojite mada i nema potrebe za tim, važan je ishod a to je Nejrino izliječenje!!! Htjela bih vam prenjeti da sam sinoć razgovarala sa mojom rodicom, kojoj je Nejra od amidžića žena. Opisala je kao inače izrazito DIVNU ženu, majku, rodicu i prijateljicu. Rekla je da je Nejra veliki optimista, ali već je polako crpi bolest te je hitnost izražena! I u njeno ime i ime ostale rodbine vam prenosim jedno veliko HVALA, jer i oni su dobili osjećaj da je njihova familija proširena sa stotinama članica - članicama RINGERAJE! Najveći trošak u tome svemu jeste činjenica da Nejra nema donora, jer jedini brat kojeg je imala, a koji je mogao biti donor je nažalost preminuo prije par godina te je to zaista otežavajući faktor, i odatle potiče problematika finansiranja... Volim vas sve drage moje a danas vam šaljem potvrdu uplate!!! Da, Djana, tačno tako, njen suprug u razgovoru sa HanomBanom i mnom, u utorak navečer u Domu maldih, je to baš kazao, da je jednostavno sada shvatio koliko njegovoj Nejri, ali i ostalim ženama znači RR. Njena svekrva, koja je sinoć bila sa nama u Importane centru, je doslovno rekla, da je presretna jer vidi i osjeti koliko njena Nejra i Ado imaju prijatelja. Zamolil nas je da svaka naredna akcija u ime RR ne smije proći bez nje, jer njoj je Nejra o svemu što se dešavlao na RR-u pričala. Akobogda, nadam se da u banci uzoraka Njernin uzorak nju čeka, i da će akobogda inšala sve biti dobro. Da ne zaboravim, nejrina svekrva je sinoć pomenula i nau Ilhanu, kae javila se ena dizdarević iz vedske sa RR je ponudila se, puno joj hvala. Ilha ljubimo te, sada si ti naa dobra vila zaduena za Nejru, naravno sa ostalim članicama iz .
|
|
|
|