Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nsa forumasica obolila od leukemije 18.4.2011 13:53:36
HanaBana
Sada sam se cula sa Nejrom Uzela sam joj broj od muza. Dajte zene da pomognemo molim Vas u ime djeteta jer Nejra je jedna divna zena kojoj se kako je ona prije 2 min rekla SVIJET SRUSIO!!!
RE: Nsa forumasica obolila od leukemije 18.4.2011 13:56:08
vila_7
evo MM ce uplatiti sutra samo preko HYPO banke jer nema u nasem gradu druge,al valjda ce odmah sjesti na racun. A gdje neces pomoci,ma ne mogu ni zamisliti kako joj je. Bože samo zdravlja!
RE: Nsa forumasica obolila od leukemije 18.4.2011 13:58:33
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Joj, B strašno, ali nadam se da će žene ovaj put pokazati svoju humanot, kao i mongo puta do sada
ja sam za to da mi forumasice organiziramo kave u svojim gradovima pa koliko se prikupi da odmah proslijedimo ili na ovaj racun ili sve skupa na Visnjin..
RE: Nsa forumasica obolila od leukemije 18.4.2011 14:01:43
emi7908
IZVORNA PORUKA: noa
Joj, B strašno, ali nadam se da će žene ovaj put pokazati svoju humanot, kao i mongo puta do sada
ja sam za to da mi forumasice organiziramo kave u svojim gradovima pa koliko se prikupi da odmah proslijedimo ili na ovaj racun ili sve skupa na Visnjin..
može i ovako ili direktno da uplaćujemo, jer svaka minuta je bitna... Bože dragi smiliuj se i pomozi nam.. Ovo je strašno ali moramo se boriti da skupimo ovaj novac.
RE: Nsa forumasica obolila od leukemije 18.4.2011 14:04:36
marinčii
IZVORNA PORUKA: HanaBana
Sada sam se cula sa Nejrom Uzela sam joj broj od muza. Dajte zene da pomognemo molim Vas u ime djeteta jer Nejra je jedna divna zena kojoj se kako je ona prije 2 min rekla SVIJET SRUSIO!!!
ovo je pretužno
RE: Nsa forumasica obolila od leukemije 18.4.2011 14:04:49
Medić*
Tuga...jednostavno nemam rijeci.. da dragi Bog pomogne
Nakon radnog vremena muz ce uplatiti obavezno a kao sto rece Noa mogli bi organizovati neku kafu pa da na taj nacin predamo koliko mozemo
RE: Nsa forumasica obolila od leukemije 18.4.2011 14:21:44
InLove
Kako je ovaj zivot sebican,cudan.. Boze dragi pomozi bolesnima da ozdrave.. Ja sam bas klonula sada, maleni Alisan, sad i ovo .. Zaista je zivot nekad sr ..
Kako uplatit iz inostranstva??
RE: Nsa forumasica obolila od leukemije 18.4.2011 14:31:50
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: noa
nasa forumasica treba pomoc...znam da svi imamo obaveze,neki manje neki vece al ja apelujem na sve da se nekako uskladimo jer u pitanju je jedan mladi zivot...mislim da ovaj slucaj zahtjeva sto hitniju reakciju i da mi to mozemo
A, ja dodajem da doslovno ako treba od zalogaja svog i svoje djce da se odvoji, neka se odvoji, žene drage, ne smijemo dopustiti da Mak raste bez svoje mame, Nejre je učestovala i za djecu Goražda, i za djecu iz Doma, moramo sakupiti što više para, jedandan bez ručka, ili kutije cigareta, nama ne znači ništa, a našoj Nejri sve. Molim Vas pokažite humano srce
RE: Nsa forumasica obolila od leukemije 18.4.2011 14:41:36
dinaa
O Boze dragi ova vijest me slomila,pa ja sam je upoznala kad je bio rodjendan djecici iz Gorazda i cijelo vrijeme smo bile skupa,a jooooj tako mi je zao .
RE: Nsa forumasica obolila od leukemije 18.4.2011 14:45:09
leli§
ne idu afrikati, nije htjelo prihvatiti ni adresu znaci mejtaS...ja cekam "beneficiary approval" sta god to znacilo. pomoci ce koliko ko moze samo da se skupi sto vise novca za sto krace vrijeme eh sto neko napisa jeste se ovih dana sve nesto slozilo da Bog sacuva, pocevsi sa onom bebicom
RE: Nasa forumasica obolila od leukemije 18.4.2011 14:48:46
Anoniman
I ja sam zaprepastena...Noge su mi klonule kad sam ovo procitala na FB profilu nase HanaBane...Da joj se dragi Allah smluje, a nama da dovoljno suosjecanja da joj obezbjedimo odlazak...odlazak u novi zivot. Nejru sam od prije poznavala i ja...
Mogli bismo i neku kaficu orhganizovati povodom toga, svako u svom gradu...
RE: Nsa forumasica obolila od leukemije 18.4.2011 14:50:18
HanaBana
Ja ne mogu da prestanem Cula sam se i sa Nejrin muzem...covjek skuplja novac i HB ne gubi nadu bori se. Organizovala sam i prikupljanje pomoci na poslu. Ne mogu da se smirim....moja Nejrice..sta smo zora docekale dok smo ucile i suza prolile za nase ispite...koliko smo se smijale i slavile one polozene....i zelim da mi ozdravis i budes hrabra za svog Maka pa da opet slavimo i pobjedu nad bolescu koja te unistava....
RE: Nsa forumasica obolila od leukemije 18.4.2011 15:00:55
Medić*
Ja ne mogu da prestanem Cula sam se i sa Nejrin muzem...covjek skuplja novac i HB ne gubi nadu bori se. Organizovala sam i prikupljanje pomoci na poslu. Ne mogu da se smirim....moja Nejrice..sta smo zora docekale dok smo ucile i suza prolile za nase ispite...koliko smo se smijale i slavile one polozene....i zelim da mi ozdravis i budes hrabra za svog Maka pa da opet slavimo i pobjedu nad bolescu koja te unistava....
Eh, citajuci tvoj post tek sada znam o kome je rijec pa mi jos teze Boze dragi olaksaj i zavrsi dobrim aBg