palachinken -> RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije (20.4.2011 8:47:46)
|
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: hatepsut IZVORNA PORUKA: palachinken hatepsut, jesi li ti rekla da imaš kutiju...da je poneseš večeras na kafu. Imama ja onaj sklopivi stolić, plastični, pa ćemo ga staviti....nek stoji dok nas ne otjeraju. One silne promotorke cigareta i slično sve imaju štandove bez dozvole, pa nek stoji dok mogne. Pošto je dosta ljudi objavilo na FB da se pare skupljaju ISPRED ULAZA U 19.00 možda još neko, mimo nas sa RR, ubaci nešto. Ja ću donijeti A4 plakat sa Nejrinom slikom i nekim progodnim tekstom da zalijepimo na kutiju. Iz grupe za pomoc Nejri pitaju jel' se skupljaju prilozi danas u Ze.Trebam vidjeti s Malenom mogu napraviti kutiju,ali ja bi trebala ici do kopirnice da napravim letke i plakat koje bi bilo dobro da nalijepimo na kutiju.mozda je malo otrcano ali recimo nebi bilo lose veliku teglu pa da se ono vidi da unutra ima novca..javite mi ostale sta mislite ? mozemo bar 1-2h da stojimo !Ja mogu nije problem ! Ja ću plakat. Vična sam tim photoshop/corel programima, imam i kopirnicu blizu posla. A letke isto tako mogu nakopirati, to mogu i na poslu danas ili će muž na poslu. Tako da nemoj o tome brinuti. Ti ako mozeš kakvu kutiju, skontaj. Kažem, ja ću stolić ponijet. Vidimo se tamo nekih 15 minuta ranije. Vidim na grupi podrške da se čeka saglasnost MUP-a za postavljanje kutije ispred TC - ići će kutija aBd nevezano za ringeraju, (valjda MUP neće zezat) [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] Mi ćemo svakako naš dio skupiti na kafici.
|
|
|
|