RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

delila1986 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (15.12.2012 10:30:38)

nedzla.
puno srece!!!

idemo zajedno u postupak,aBd vidimo se uskoro!!!

Elica 5 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (16.12.2012 18:09:02)

Ženice,,, samo da poželim mnogo sreće i mnogo mnogo [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif],, da abd u 2013 godinu idemo svi skupa mnogo sretniji....

rerica -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (16.12.2012 18:15:38)

pitanje jedno sve ukupno znaci pretrage postupak VTO i lijekovi koliko para?

cure koje su radile?

sabas -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (16.12.2012 21:24:44)

rerice taksativno je na predhodnim postovima navedeno , ukupna cijena je cc 5500 KM (postupak, lijekovi, vadjenje nalaza hormona 3 puta)

rerica -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (16.12.2012 21:27:28)

IZVORNA PORUKA: sabas

rerice taksativno je na predhodnim postovima navedeno , ukupna cijena je cc 5500 KM (postupak, lijekovi, vadjenje nalaza hormona 3 puta)

nisam imala zivaca sve citati pa sam postavila pitanje,znaci sve ukupno 5500km,ok hvala [sm=smiley1.gif]

nedzla. -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (16.12.2012 23:41:09)

IZVORNA PORUKA: Elica 5

Ženice,,, samo da poželim mnogo sreće i mnogo mnogo [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif],, da abd u 2013 godinu idemo svi skupa mnogo sretniji....

elice hvala na lijepim željama za 2013 g., jesu li kod tebe [sm=duda.gif][sm=duda.gif]

Elica 5 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (17.12.2012 16:56:41)

Nedžla,,, nisu mila dvojke nego [sm=duda.gif] mamina maza,,,,

kokouli -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (17.12.2012 17:54:46)

Elica 5 cestitke od srca za tvoju mazu

nedzla. -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (17.12.2012 21:15:32)

IZVORNA PORUKA: Elica 5

Nedžla,,, nisu mila dvojke nego [sm=duda.gif] mamina maza,,,,

neka, mašaAllah [sm=bravo.gif] nego čula sam da ima dosta [sm=nosecka.gif] koje nose [sm=duda.gif][sm=duda.gif] pa sam mislila da su i kod tebe, pomazi malo tu malu [sm=duda.gif]

anaši1507 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (19.12.2012 17:48:44)

svim curama želim što prije [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/modricrtici.gif[/image] 

kokouli -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (20.12.2012 12:07:57)

Moze li mi neko reci da li Bahceci suradjuje s nekim bankama za kreditiranje postupaka kod njih ,nesto su najavljivali na svojoj fb stranici ali nista konkretno,ako neko zna molim odgovor.

sabas -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (20.12.2012 13:33:10)

koko :) ja idem kod Bahcecija i meni nisu ponudili mogucnost kreditiranja preko neke banke, bilo bi interesantno nadam se i povoljnije :)

kokouli -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (20.12.2012 19:50:08)

Pa ja sam lajk stavila na njihovu stranicu ,1 su nesto napisali o toj mogucnosti ,pa me zanima zato ,hajde boga ti pitaj ih kad vec ides .[sm=smiley1.gif].

jakuta -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (21.12.2012 19:49:46)

IZVORNA PORUKA: delila1986

pozdrav za sve!

danas sam dobila nalaz kariotipa i sve je uredu, hvala Bogu!
sada cekam mens.ciklus i krecemo po svoje mrzilice.
svima koji su u postupku zelim da se sto prije radujemo zajedno nasim bebicama..

puno srece!!!

Draga delila,od srca ti zelim da ti uspije sa tvojim mrzlićima.

jakuta -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (21.12.2012 19:54:45)

Drage moje ženice.
Evo da vam kazem da mi je doktrica javila da mi je kriotip uredu.

Danas sam bila na klinici na kontroli i od sutra počinjem piti estrofem da se pripremim za svoja dva mrzlića.

Trećeg januara idem na kontrolu endometrija i hormona i ako bude sve OK doktor će odlučiti kad mi ih vraćaju.

Zna li neka od vas šta da jedem ili pijem da mi endometrij bude deblji.

Pozdravljam vas i pišem vam šta je bilo :)

sabas -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (21.12.2012 22:14:16)

Draga Jakuta neka bude aBd dobitno, za endo se preporucuje cvekla po mogucnosti svjeza lakse se konzumira ako se doda jabuka i mrkva Ananas je takodje dobar dali on utice na hormone tako da ga u predhodna dva postupka nisam konzumirala. Cvekla je ok , ali ti ces u svakom slucaju u okviru terapije dobiti tablete Estrofem koje su za debljanje enda.

el_muslima -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (21.12.2012 22:15:14)

koliko kosta invitro u bahceci klinici u euro ja sam i
makedonije.

rerica -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (21.12.2012 22:27:51)

IZVORNA PORUKA: el_muslima

koliko kosta invitro u bahceci klinici u euro ja sam i
makedonije.

2000 eura plus od 500 do 1000 eura za lijekove zavisi kako reagovala [sm=smiley1.gif]

sabas -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (21.12.2012 22:31:12)

samo KM podjelis sa 2 (1EUR = KM 1,95583 )  Postupak je cc 5500KM znaci cc 2.812, 11 EUR.

delila1986 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (21.12.2012 23:41:37)

jakuta!!!
hvala lijepa na podrsci...
i ja tebi zelim da sve prođe u najboljem redu, i ja cekam evo "tetku"[sm=hudicek1.gif], pa da idem na kosultacije kod doktora i po svoje mrzilice.
ali mi kasni, valjda od nervoze! trebala dobiti 18 jos nista!!!

koliko ja znam, ima dosta zenica u programu sada decembar/ januar...pa svima zelim da se zajedno radujemo lijepim vijestima u narednoj godini, ako Bog da!!!

Mikano -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (22.12.2012 9:55:55)

jakuta
Ananas je odlican za endometrijum i to svjezi, ne onaj iz konzerve. Cvekla takodjer. Cula sam da je dobro popiti jednu casu piva navece al nisam sigurna da li je za endometrijum ili za kvalitet jajnih celija ko je na stimulaciji. Takodjer je jako dobra ishrana obogacena morskim plodovima i ribom.
Sretno [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

nedzla. -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (22.12.2012 11:10:57)

drage ženice, nadam se da ste sve dobro i zdravo[sm=smiley1.gif]
vidim pripreme se uveliko vrše kako za FET tako i za IVF/ICSI[sm=bravo.gif]
delila i jakuta sretno sa smrzlićima[sm=smiley32.gif]
bit će nas dosta aBd u postupku dec/jan, neka nam je Dragi Allah svima na pomoći[sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (22.12.2012 12:10:23)

Mikano, istina da je ananas dobar za debljanje endometrija ali molim te konsultuj se obavezno sa doktorom oko toga jer sam negdje pročitala da ananas može umanjiti djelotvornost nekih lijekova koji se koriste u postupku...

kokouli -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (22.12.2012 12:35:09)

Ja sam uzimala cveklu i ananas ,cula sam i da cista voda deblja endo .kao i caj od vrkute ,s tim da caj ne treba uzimati uz terapiju ,a vocke nece stetiti ,cvekla je eliksir mladosti tako da samo naprijed.

smokvica731 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (22.12.2012 13:02:24)

cao drage moje forumasice .ja sam vam nova clanica i drago mi je da sa nekim mogu podijeliti svoja iskustva.10godina smo u braku i borimo se sa sterillitetom cekamo da i nas sunce ogrije .hodali smo od klinike do klinike svak daje neku novu dijagnozu i uglavnom uvijek je na istom.naime ja imam problema sa neredovnim pms-om muz slaba pokretljivost....sve me je vise tako umotilo jer nasi doktori pojma nemaju.tako se ja odlucim otici u Prag.O Pagu vam mogu reci samo lijepa iskustva osoblje divno,toliko toplo posebno dr.Sonja Lazarovska.Ona je u klinici PFC.Sa nama je razgovaral kao ni jedan doktor u BIH.Nikad nisu sa nama razgovarali kao sa parom koji ima problema.Al da ne duljim uglavnom bila sam u Pragu 26.8 2012. oplodnja je uspjela al nazalost imala sam pobacaj nakon 10 dana.Nije BOG tada htjeo da bude tako....al imam jos 3 zaledjena pa se spremam sad A.BOG.DA u februaru ici ponovo nadam se ovaj put sa vise srece[sm=nosecka.gif] Svima bi toplo preporucila ovu kliniku da ne gubi na vremenu kao ja .Oni ti i smjestaj obezbjede ako hoces .Imaju i kontakt osobu preko koje sam i ja stupila u kontakt.To je predivna gos.Danica ko je tu za vas u svakom trenu sta vam god treba...eto ukratko pozzzzzz svima.nadam se da cu vam se javiti sa dobrim vijestima[sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>