nedzla. -> RE: Besplatni pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (23.10.2012 23:11:34)
|
IZVORNA PORUKA: Adna29 Prvi put sam na forumu..neznam ni o cemu bih pisala[sm=smiley1.gif]..ja i mm zelimo bebu,2 god.smo u braku.prosle god.imala sam spontani,ev vec nekih 5mjeseci pokusavam ostati trudna..Sta vi mislite imam li razloga za brigu?I koje su dijagnoze,kad se mora na inseminaciju? kod nas je problem oligo/asteno.... manji broj i pokretljivost spermića, s obzirom da je kod mene hB sve ok, doktor nam je savjetovao da par puta pokušamo inseminaciju jer je lakši postupak(dosta je i jeftiniji), ali je zato i uspješnost manja, dr. nam je rekao da je uspješnost inseminacije 15% a IVF-a oko 60% pa mi odlučismo pokušati IUI, ovo naša druga inseminacija i nadam se da će biti uspješna aBd [sm=smiley1.gif] a što se tiče tvoje situacije Adna29, ne znam šta bih ti ispravno savjetovala, kod tebe je ipak došlo do trudnoće hB, dok ja nikada nisam ostala trudna i to je već druga priča, ali možda bi bilo dobro i da odeš do neke klinike za VTO pa da se konsultuješ u Bahceciju su konsultacije besplatne [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|