beka80 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (10.10.2012 16:48:02)
|
Draga sos15 moje mišljenje je da trebaš uzeti bilovanje maksimalno, koliko god možeš, jer je ovo veoma zahtevan proces, pre svega psihički. Za vreme stimulacije je sasvim moguće raditi, ali je cimanje oko organizacije primanja inekcija, pregleda i radnog vremena. Meni je to bilo stresno, a stres je nedopustiv u ovoj priči. Naravno posle transfera obavezno idi na bolovanje. Neke žene rade i tada, ali ja mislim da je to pogrešno, pogotovo zato što treba izbegavati sedenje, a tu su i razni virusi i čuda. Ja sam radila prva dva puta - luda. Realno mislim da nema doktora koji ti neće odobriti bolovanje za svo vreme, a to je zato što je odmaranje zaista potebno. Meni je trebalo par postupaka da ovo shvatim, zato ti i pišem. Što se tiče stresa oko posla[sm=zmeden.gif] smatram da pre nego što kreneš u postpak treba sama sa sobom da raščisiš, da je u to mesec za vto i ništa drugo ne treba započinjati i planirati niti se oko čega nervirati. Ja sam što se tiče posla veoma predana i volim da ja sve pod kontrolom, ali sam shvatila da posao neće pobeći, posao može da sačeka jedan mesec, a ako ne može onda ga može neko dugi uraditi. Sretno.
|
|
|
|