san4 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (19.9.2012 21:15:33)
|
Vec sam vam pisala da smo isli u kliniku na konsultacije i pregled u vezi vantjelesne oplodnje.To bi mi bila prva vantjelesna. Dogovorili smo se sa doktorom,posto ja imam endometrioticne ciste,a vec sam bila tri puta na operaciji i prije dolaska na kliniku pila sam lijek Visanne koji je znatno smanjio ciste,da pijem kontraceptivne pilule jedan mjesec pa da dodem na kontrolu za vrijeme krvarenja. To je bilo jutros! Pa zene drage,ja sam stvarno odusevljena doktorom,tako je umjeren,blag,tako lijepo objasnjava! Malo sam bila nervozna,jer sam izasla sa posla,a par prije nas se zadrzao duze,mislim,ja to razumijem,pa i ja imam hiljadu pitanja,ali valjda sto sam knapirala sa vremenom,bas sam bila nervozna.Primili su nas malo kasnije,ali nekako su i doktor i sestra ubrzali i sestra mi se izvinula.a i ja njoj. Stvarno,kao tim su divni! Kako vi odlazite na preglede? Da li uzimate slobodan dan i kako to pravdate? Meni je to stvarno tesko,izlazak zbog nalaza,pregleda,ali nekako izlazim na kraj! Ja bih trebala jos jedan mjesec piti kontracepciju,a onda,ako Bog da,u oktobru uci u postupak!To zavisi od mojih folikula,posto imam samo jedan jajnik! Koga ste vi pitale koliko ce kostati postupak?Mi nismo pricali sa doktorom na tu temu,nesto kontam,da on s tim nema veze,ispravite me,ako grijesim! Zelim vam puno srece i da sve dodemo do svog cilja sto prije!
|
|
|
|