MRVA2 -> RE: šminka na porodu:) (5.6.2012 12:36:26)
|
Meni je vodenjak puko 16.02. u 23 sata (bila u pidžami, taman skinula šminku i legla da gledam film). Sve sam već bila spremila u 3 kese što mi treba za bolnicu, šta ću obući kad krenem na porod i kad budem izlazila, i za bebicu šta treba. sve bilo u bebinoj sobi samo da potrpam u auto. zanimljivo je to što sam ja bila naručena 17.2. u 14 sati na kontrolu u bolnici Jezero. kad je vodenjak puko nisam imala nikakve bolove pa ja fino odem istuširam se, obrijem se [sm=smiley36.gif], poskidam nakit, obučem se i lagano po uputnicu pa za SA. MM kad nije udar dobio kad je vidio da se tuširam [sm=bravo.gif]. Prve kontrakcije dobila u 1,30 u pripremu otišla u 05 ujutro a porodila se u 6,55 ( posljenjda u toj smjeni ) i samo sma Boga molila da me odma šiju da me ne ostavljaju drugoj smjeni. i tako je i bilo odma šivanje samo 4 vanjska konca. prošla extra. Šminkala se nisam kad sam krenula u bolnicu i drago mi je jer sam se 157 puta preznojila [sm=smiley36.gif] ali sam ponijela šminku sa sobom. Kad sam došla na odjeljenje prvo sam jela (doručkovala), tuširanje, umila se, oprala zube i našminkala se ( ništa pretjerano malo rumenila, maskaru i labelo), počešljala se , podigla kosu jer je sva bila mokra od znoj a nedaju ti je oprati. i to je bilo sređivanje. i kad sam izlazila iz bolnice malo se našminkala tek toliko sa sakrijem blijedo lice i iscrpljenost.
|
|
|
|