Idina mama -> RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...pomozite! (17.4.2011 14:22:53)
|
IZVORNA PORUKA: N_N Za Ino uplate: [image]http://www4.slikomat.com/10/0414/lae-alian.jpg[/image] Drage moje, ovakva uputstva za uplate trebamo mi iz inostranstva. Molim vas da ubuduce date sve podatke kao sto su ovdje navedeni. Ja koristim online banking i treba mi nekoliko minuta da zavrsim uplatu putem racunara ako imam ovakve podatke. Kad sam jutros procitala sta se dogodilo malom Alisanu, isplakala sam se i jos mogu plakati. U meni se ponovo uzburkalo sve. Odavno vec pokusavam savladati bijes kad samo pomislim na nas zdravstveni sistem. Je li stvarno zarazen u bolnici? Ako je ljudska pogreska, moglo se sprijeciti. Za ovo neko mora odgovarati. Sistem se mora mijenjati. Sta da je nase dijete tako bolesno ljudskom pogreskom? Kako je sada Alisan? Hoce li mu stvarno biti bolje? Sta tacno mogu uciniti doktori u Njemackoj? Hoce li mu spasiti prstice i nos? Molim da oni koji mogu nesto saznati da nas obavjestavaju. Rado bih posjetila majku i djecaka u bolnici, ali ja zivim malo dalje od Muenchena. Oni koji mogu neka ih posjete. Majka ce trebati opreno rublje, mozda nesto da joj se donese... Koliko ja poznajem bolnice ovdje u Njemackoj, djecak ce dobiti sve sto treba: pelene, odjecu, sve. U svakoj sobi ima dezinfekciono sredsvo za ruke, za brisanje povrsine, pelene, obicno daju i odjecu, ali opet treba sve provjeriti i pitati majku treba li im nesto. Neka im je srteno sutra. I neka nam se vrate zdravi.
|
|
|
|