amiboj -> RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...pomozite! (14.4.2011 14:00:36)
|
IZVORNA PORUKA: Iman83 Ma kakav smo mi narod biće nam i gore! Pa u iste ruke ovih kanibala sutra mogu upasti i moje dijete ili dijete neke od vas, ne daj Bože. I šta onda, mi bi opet šutali, do kad, pitam se????? A s obzirom da se mi nikad ali nikad ne bi pobunili, ni kad je u pitanju jedan nedužni dječji život, ti isti kanibali nastaviće da rade šta hoće s našom djecom. Ovo je za protesta, za bune, za ulice, pred vlade, pred bolnice i bez odustajanja. Da se prozove onaj idiot koji je ovo uradio tom malom djetetu, koje nije ni prvo ni zadnje kojem će se ovakvo nešto desiti budemo li mi šutali. Ali znate kad će se to desiti u ovoj zemlji: NIKADA!!!! Eto kakav smo mi narod.... Slazem se u potpunosti. Koliko sam shvatila, kada malisa ode iz bolnice, objavit ce se imena odgovornih. Nadam se da ce narod ostati ovakvog raspolozenja i da se zaista dignemo i skinemo te glavonje i neljude sa ovakvih funkcija.....
|
|
|
|