Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 10.4.2011 0:03:09
klemzi
Nek je Bog na pomoći i bebi i roditeljima
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 10.4.2011 9:24:37
Anoniman
Allahu dragi ti se smiluj i pomozi a roditeljima snage i sabura podari kad ga vidoh ovako sa svim sondama , spricevima i ostalim dodatcima prisetih se na moga sina kakav je bio koliko tu snage treba zene drage niste ( vecina ) svesne srce milo pa uplaticu sigurno p asta je ovo sa ovim doktorima dole ako mu sta u dzep gurnes u redu ce biti ako ne , ne briga ih pa gde vam je Hipokratova zakletva, vera u Boga
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 10.4.2011 9:44:53
*pcelica*
kako tuzno molim Boga da maleni sto prije ozdravi a njegovim roditeljima sabura i strpljenja, a sto se tice naseg zdravstva stvarno nemam rijeci svaki put se iznova razocaram (cast pojedincima)
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 10.4.2011 11:57:11
Visnja RR
drage moje sutra je kafa u Importane u 17 h.... (Importane= kad se udje supusti se pokretnim stepenicama i onaj kafic pravo pored igraonice ) al eto ima i njihov ZR pa se moze i preko njega uplatiti...
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 10.4.2011 12:06:28
emi7908
bože dragi ovo je pretužno, da im dragi Bog pomogne.... ne mogu ništa ni da pišem svaka riječ je suvišna .svoj prilog ću dati u ponedjeljak i molim boga da se ovo više ne ponovi nikom...
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 10.4.2011 12:08:03
sara.at
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1936856261632&set=a.1936855181605.2110376.1249122122 Broj ziro racuna na koji mogu iz stranih zemalja da uplate. Samo Jedna molba preuzmite troskove Bänke kad saljete novac inace ce ovoj porodici oduzeti od Sume koju ste uplatili... Neka mu je dragi Bog na pomoci. Isplakala Sam na Ranom jutru. Daj Boze da ozdravi dusa draga
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 10.4.2011 16:08:57
Mirkica
IZVORNA PORUKA: JAzra
Da li ima neki humanitarni telefon?
koliko ja znam nema , samo ovako ej moguce. Zalosno , da dragi Allah sacuva ovo malo bice roditeljima da sabura , i da se nadje dovoljno dobrih ljudi da pomognu da malisan ozdravi AMIN
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 11.4.2011 13:54:15
zagy
Humanitarni broj nema sigurno, valjada nemaju vremena to ganjati, kod mene na poslu se skupljale pare, pa je bilo isto pitanje. Ja nisam neki emotivac, al kada sam vidjela ove slike baš me pogodilo.
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 11.4.2011 14:35:35
mišur
Jadno milo dijete Tužno i pretužno, ne znam šta bih rekla... Naravno da ću uplatiti i nadam se da će prikupiti dovoljno novca za dalje liječenje. Mada bi se sigurno više prikupilo da se uključi humanitarni broj ili da se oglase u medijima.
Sinoć je na tv bila emisija u kojoj su se prikupljale pare za stradale u Japanu. Kad sam ja prebacila, voditeljka je rekla da je u tom momentu prikupljeno oko 9000KM. Naravno da mi je žao tog jadnog naroda i da treba pomoći, ali sam komentarisala sa mm kako se ne sjete da naprave istu takvu emisiju za našu jadnu bolesnu djecu
RE: Bebi prijeti amputacija i ruku i nogu...p... 11.4.2011 14:59:41
ziki
IZVORNA PORUKA: mišur
Jadno milo dijete Tužno i pretužno, ne znam šta bih rekla... Naravno da ću uplatiti i nadam se da će prikupiti dovoljno novca za dalje liječenje. Mada bi se sigurno više prikupilo da se uključi humanitarni broj ili da se oglase u medijima.
Sinoć je na tv bila emisija u kojoj su se prikupljale pare za stradale u Japanu. Kad sam ja prebacila, voditeljka je rekla da je u tom momentu prikupljeno oko 9000KM. Naravno da mi je žao tog jadnog naroda i da treba pomoći, ali sam komentarisala sa mm kako se ne sjete da naprave istu takvu emisiju za našu jadnu bolesnu djecu
Tužno, Bože spasi djecu. Nemam riječi. Večeras ako Bog da uplatiću na račun.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......