Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
e Hanady sad ti zavidim al fakat hocu i jaaa da mi tako fercera
jesi probala da ne ideš odmah pranje i sušenje... već opereš, pa onda na 11 staviš i okreneš do ormara il manje veša do pegle...
ma vjeruj da sam ga znala poslije pranja izvaditi i protresti ves i fino ponovo manje ubaciti
i kod mene nema da zadam zaredom program, nego uvijek prvo zavrsi pranje pa moras staviti susenje, tj obrnuti "tockice"
e moja ima...ja stavim bijelo...uključim na keca , pa na 90 i tamo ono zadnje na oramr okreneme i ona sve4 u cugu odradi
ma ema veze al me ta tvoja nervira...moram doć da to vidim majkemi... znaš kako ja svoju volim.. pa majo ja ljeti stavim peškire mahir hoć da me ubije kaže da sma luda a oni izaću ko plišane igračke...
Hanady hajde javi se..dosla ja konacno cekam da prodje 2 sata(tako su mi rekli) da je upalim..Moja je 7105..haman ko tvoja planiram sareno ukljuciti na 60..Zanima me jeli odmah zadam i susenje? ili cekam da zavrsi pranje' ' jesam nesrpljiva ubi Boze
e Hanady sad ti zavidim al fakat hocu i jaaa da mi tako fercera
jesi probala da ne ideš odmah pranje i sušenje... već opereš, pa onda na 11 staviš i okreneš do ormara il manje veša do pegle...
ma vjeruj da sam ga znala poslije pranja izvaditi i protresti ves i fino ponovo manje ubaciti
i kod mene nema da zadam zaredom program, nego uvijek prvo zavrsi pranje pa moras staviti susenje, tj obrnuti "tockice"
e moja ima...ja stavim bijelo...uključim na keca , pa na 90 i tamo ono zadnje na oramr okreneme i ona sve4 u cugu odradi
ma ema veze al me ta tvoja nervira...moram doć da to vidim majkemi... znaš kako ja svoju volim.. pa majo ja ljeti stavim peškire mahir hoć da me ubije kaže da sma luda a oni izaću ko plišane igračke...
Hanady hajde javi se..dosla ja konacno cekam da prodje 2 sata(tako su mi rekli) da je upalim..Moja je 7105..haman ko tvoja planiram sareno ukljuciti na 60..Zanima me jeli odmah zadam i susenje? ili cekam da zavrsi pranje' ' jesam nesrpljiva ubi Boze
e najprije pazi koliko si stavila na pranje... ako staviš krcatu mašinu i domah upališ sušenje neće na dobro ja uvijek šareno opereme najprije...stavim unutra uvijek i neke stavri koje ne bih sušila...tipa moje pletene tunike il surpugovi džemperi lijepi i tako... onda to izvadim i ne sušim unutra a ostalo uključim na 11 i do pegle ili romara ako nemaš ništa sinteteike nego je sve pamuk u tom šarenom... nemoj se brinuti za ovo izvađeno u roku do sat u toaletu gdje god da ga staviš osuši se i najedblji vuneni komad...jer ima dovoljno obrtaja da ti već izađe jako malo vlažan bez kapanja i pod rukom reko bi i suh
Ja je upalila i nisam diarala tipku susenje..medjutim je bila okrenuta na 180 i u neka doba skontam da ona susi kontam imal kraja pranju..pipnem bubanj vreo..ukljucim je povadim ves pocela ga susiti sama valjda bila tipka sluicajno okrenuta.. Elem ukljucim je ponovo na susenje..preslozim ves i ja zaspala..tandarala je svu noc
Uglavnom jutros vadim ves on je suh ali puno poguzvan..Jos sam zaboravila staviti omeksivac..mm kosulje su preguzvane
Cekam popodne da ukljucim bjelo i susenje za ormar..a vidjeh u dm imaju maramice za susenje koje mirisu...jer se masina osjeti na novo..miris neke gume
e da i ja sma jedno pola godine maramice za sušenje uzimala...koda odgorjeva al sušilica je mora tako
previše...košulje suši uvijek same par komada...ideš na 11 i do pegle... i nemoj nikada da ti veše prenoći... sušilica je dobra al zahtjeva rekciju...kad se isključi odmah vadi i slaži fino u pripremi za paglenje, neke stavri onako vruće složene nećeš morat ni peglat...npr trenerke dječije za po kući
previše...košulje suši uvijek same par komada...ideš na 11 i do pegle... i nemoj nikada da ti veše prenoći... sušilica je dobra al zahtjeva rekciju...kad se isključi odmah vadi i slaži fino u pripremi za paglenje, neke stavri onako vruće složene nećeš morat ni peglat...npr trenerke dječije za po kući
samo ti pitaj nije frka...dok se naviknete dok ti sve folove rpodam da ne zgriješiš...
dječije štrample ako su knam nikada ne suši u mašini to podvlačim
Fakat ne znam o kakvom peglanju pričate, iz moje sušilice samo su košulje od mm za peglanje, sve ostalo je za ormara i uopšte nije zgužvano, doduše samo ako prenoći veš u sušili neke moje majice od viskoze se malo pogužvaju, sve ostalo je ok
Izguzvala sam par puta dok nisam skontala kako fercera..mm su se malo kosulje pokupile ali sta je tu je Prvi macici se u vodu bacaju
ps: ja sam odusvljena sa njom..prosto ne mogu vjerovati da nema stipaljki strikova i konja po stanu
spas...
operi ih na 30 isključi centrifugu , sa 1000 na 500 stavi na vješalicu nek se mokre suše i okapaju iznad kade... prebaci na radijator...kad osušiš ispeglaj...biće mu taman
spas...
operi ih na 30 isključi centrifugu , sa 1000 na 500 stavi na vješalicu nek se mokre suše i okapaju iznad kade... prebaci na radijator...kad osušiš ispeglaj...biće mu taman
taman su one njemu..samo su mu rukavi kod kod Dzure iz nadrealista...ma hebo kosulje imam ja susulicu
Izguzvala sam par puta dok nisam skontala kako fercera..mm su se malo kosulje pokupile ali sta je tu je Prvi macici se u vodu bacaju
ps: ja sam odusvljena sa njom..prosto ne mogu vjerovati da nema stipaljki strikova i konja po stanu
spas...
taman su one njemu..samo su mu rukavi kod kod Dzure iz nadrealista...ma hebo kosulje imam ja susulicu
spas...
To je nama naša borba dala!
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Nemam taj dodatak :( Inace samo ves susim ali sam morala oprati gojzerice. Trebace vjecnost da se osuse. Imam i ja taj kratki program 30 min, samo sam za pranje koristila. Bas ne znam sta bi, da experimentisem ili ne?
Nemam taj dodatak :( Inace samo ves susim ali sam morala oprati gojzerice. Trebace vjecnost da se osuse. Imam i ja taj kratki program 30 min, samo sam za pranje koristila. Bas ne znam sta bi, da experimentisem ili ne?
koja ti je sušilica
šta bona nemaš... imaš sve... 13-ka expres wash & dry...na 30 je steni...1000 obrtaja ...pola kile makimum i traje 35 minuta...platnene tene ia pep frodo ko biljur izlijeđu... a imaš i na 10-ki sport shoes...30 stepeni, 600 obrtaja...mak- 2 para ...50 minuta pranje ...kad opereš stavi sušilicu temperaturom na 40 stepeni...4 dugme gore na nacrtan satić i opleti...šta ti je sve ima