Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: nasa draga gagach se porodilaa 6.4.2011 13:18:25
MedinaA
Gagach iskrene cestitke tebi i tm,da vam bude bebac ziv i zdrav, duga vijeka... i sve naj naj od srca zelimoo...brz opravak mami i uzivaj sa svojom bebom...
RE: nasa draga gagach se porodilaa 7.4.2011 12:27:35
Rimljankaa
Cestitam draga i ovdje od srca!!!! Da je ziv i zdrav puno godina,a ti da se brzo oporavis! :)
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
RE: nasa draga gagach se porodilaa 8.4.2011 17:24:13
mersiha 77
Gagach mila moja da ti i ovdje cestitam od sveg na najljepsem poklonu tvom .
Najiskrenije cestitke tebi i tvom muzu,tebi sto brzi oporavak,a bebiju dug,sretan i veseo zivot bez trunke zalosti,neka ga samo radost i sreca prati.pusa