RE: 20 činjenica o seksu koje niste znali... (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

Galicia -> RE: 20 činjenica o seksu koje niste znali... (6.7.2013 21:45:51)

Sto hoce reci da ih ima sto ne upraznjavaju lizi lizi/pusi pusi.

veeseelaa -> RE: 20 činjenica o seksu koje niste znali... (7.7.2013 10:31:35)

kakav li je to onda sex .... nidje veze....

minja_ -> RE: 20 činjenica o seksu koje niste znali... (7.7.2013 11:06:24)

paaa, kulturan[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Galicia -> RE: 20 činjenica o seksu koje niste znali... (7.7.2013 17:03:59)

Znam ih par takvih. Samo mjenjaju 2 ili eventualno 3 poze, na krevetu. Sve ostalo ne dolazi u obzir. Nisam sigurna dal su ikad i pipnule onu stvar. [sm=jezicek.gif]

minja_ -> RE: 20 činjenica o seksu koje niste znali... (7.7.2013 17:37:12)

haj ba, sto bi pipale, ovako se na miru i u jednoj pozi, koja je sasvim dovoljna[sm=jezicek.gif]moze napraviti spisak za pijacu, skontati đe je moler zeznuo plafon i ostavio mrlje kad je krečio, smisliti replika za onu jezicaru na poslu, i tako to[sm=jezicek.gif] taman se ima prostora i za fantaziranje[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

amra_sa -> RE: 20 činjenica o seksu koje niste znali... (7.7.2013 18:08:18)

Čitam ovu anketu od Tiki sa strane 51% je nevinih na forumu, one koje su nevine ušla u brak i 49 % onih što su se kresnule prije braka. Od 669 glasova ukupno. Zanima me samo koliko je onih što lažu i sebe, i druge [sm=jezicek.gif]
Gdje je tek kategorija onih što su svašta probale a ipak ostale nevine ? [sm=smiley36.gif]
Mogo bi neko postaviti anketu broj partnera prije braka, da vidimo i te činjenice [sm=smiley36.gif]

Galicia -> RE: 20 činjenica o seksu koje niste znali... (7.7.2013 18:35:41)

Mogo bi neko postaviti anketu broj partnera prije braka, da vidimo i te činjenice

Ja samo jednog. Casna piJonirska. [sm=smiley36.gif]

elmaL -> RE: 20 činjenica o seksu koje niste znali... (8.7.2013 9:22:11)

IZVORNA PORUKA: Galicia

Znam ih par takvih. Samo mjenjaju 2 ili eventualno 3 poze, na krevetu. Sve ostalo ne dolazi u obzir. Nisam sigurna dal su ikad i pipnule onu stvar. [sm=jezicek.gif]

Slažem se za ovo, nešto drugo ili više od najjednostavnije poze u krevetu za neke je naučna fantastika[sm=zmeden.gif] nismo svi isti naranvo, ali mi je prosto nevjerovatno da se to prihvati kao jedino moguće i normalno, i da nema istraživanja, niti pokušavanja nečeg drugog[sm=smiley13.gif]

veeseelaa -> RE: 20 činjenica o seksu koje niste znali... (8.7.2013 9:31:51)

Znam ih par takvih. Samo mjenjaju 2 ili eventualno 3 poze, na krevetu. Sve ostalo ne dolazi u obzir. Nisam sigurna dal su ikad i pipnule onu stvar

valjda ima, ne znam, valjda je do temperamentna, do očekivanja, do želje za višim i boljim il je neko zadovoljan i tim
ajd znaj, ljudi su različiti

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]