ziki
|
IZVORNA PORUKA: delfin i moji će uskoro u školu, pa pratim malo temu, kako odlučiti kad dati dijete u školu . moj sin je izuzetno visok za svoju dob, on bi vec po visini mogao i u drugi razred , i ljudi ga smoriše već godinu stim koji si razred a on samo dođe meni i kaže mam ja neću u školu, tada je imao tek 4 godine, ja već godinu radim na tome da mu objsnim da škola nije strašna i da bez toga ne može, i opet i ove godien su krenula pitanja koji si razred, a on tek puni 5 u maju, Znaći imat će 5 i 3 mjeseca, i ja mislim da mu je još rano, bez obzira na njegovu visinu, jer nije još zreo, al eto bar smo u fazi da je škola OK. ja sam krenula 6g i 6mjeseci, bila najmanja i najmlađa u 1. razredu, i bilo mi tako dosadno, jer sam već znala pisati i čitati, ali eto u ratu mi propadoše nekako ta godine izgubiše se... U 4 razredu sam otišla u visinu i bila najvisočija , tako da nema pravila. Ali sam mišljenja nek se igraju dokle god mogu, jer to jedino ne mogu nadoknaditi,,,,, da je meni sad lastiša ili između 2 vatre moj stariji sin je majsko dijete i bio je zreo za školu. to što je sad visok ne znači da ga neće preteć ostali. Tarik je do neke 4 god bio visok dosta za svoju generaciju al je usporio. Sad je među najnižom djecom. I ta godina koja je pred njim je godina kad djeca buknu u razvoju, zaperpastiš se koliko odjednom postanu zreli. rano je vama da se spremate, opušteno a okolini poruči za drži jezik za zubima.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
|