dzeni_nl -> RE: herpes na usni (8.2.2010 11:49:19)
|
IZVORNA PORUKA: MELLI Iskočio mi je herpes na donjoj usni.[sm=smiley13.gif] [sm=smiley13.gif] [sm=smiley19.gif] [sm=hudicek1.gif] [sm=smiley19.gif] [sm=hudicek1.gif] Sad, ta krasta i nije toliko strašna i zabrinjavajuća, koliko je strašno to, da mi je pola donje usne, toliko nateklo, da izgledam ko da me, u najmanju ruku, bumbar ugrizao za usnu.(da je bar na gornjoj usni, izgledala bih ko Pamela Anderson[sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] ,[sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] ). Čim se javilo peckanje,mazala sam herpegal mast,koja mi nije pomogla ,nego se herpes nastavio širiti.Sutradan sam čitajući vas, kupila i ovaj Virolex,ali ne primjetim nikakvo poboljšanje. Usna je i dalje natečena,čini mi se i više nego juče. Ima li ko kakav savjet???Neko makar slično iskustvo??? Užasnuta sam, jer mi nikada nije zbog toga usna natekla.[sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] Herpes ili nešto drugo[sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] Joj meli sta da ti kazem, ja muku mucim sa herpesima, kazem herpesima zato sto meni nikada ne iskoci jedan uvijek dva ili tri. Prosle godine su mi odjednom iskocila 4 na gornjoj usni, probudi me neka jaka bol u usni tokom noci, kada sam ja ustala i pogledala se u ogledalo kada u nesvjest nisam pala, usna natekla kao da sam kilu gela stavila u nju, al sto boli da se skines s pameti. Meni je prije toga mm posla jednu kremu protiv herpesa Zovirax i jako dobro mi pomaze, mada i Aciklovir isto dobro mi pomaze, a mislim da Aciklovir imas i u Bosni kupiti. Meni samo bol ublazi, a on sam od sebe prodje, cekam po sedmicu dana, nekada i duze da bi sve fino zaraslo.
|
|
|
|