Crazy little thing -> Mlada trudnica (3.8.2008 19:34:24)
|
Imam devetnaest godina i, sudeći po dva kućna testa, trudna sam. Prema mom izračunu, u šestom sam tjednu, to jest, maleno je u meni tek mjesec dana. Tek idući tjedan idem ginekologu, da potvrdim sve, iako sam prilično sigurna u pozitivnost testova. Malo sam švrljala po forumu i ova zajednica mi je odlična, pogotovo jer ja i dečko vijest još nismo podjelili sa okolinom, to jest, moji još ne znaju, pa savjete ne mogu tražiti ni od mame ni ostalih ŽeNA. Jedna stvar koja me sad brine je to što sam na samom početku trudnoće <dok još nisam znala da sam trudna> imala urinarnu infekciju, tj. e.choli, i pila sam, najprije Klavocin, to je bilo prije začeća, zatim Sinersul, pa nakon deset dana sam dobila alergiju i pila dimidril, plus još dobila injekciju protiv alergije. Kao posljedicu tih antibiotika sam zaradila gljivičnu infekciju i kupila sam vaginalete, koje sam već prije koristila nakon antibiotika, ali sam onda na njima pročitala da se u prvom tromjesečju koriste samo uz preporuku liječnika pa sad čekam da odem ginekologu.. Je li tko od vas imao sličnih problema? Bojim se, ponajprije jedva čekam da odem giekologu jer se bojim zbog tih silnih tableta koje sam pila.. I budući da nemam s kim pričati, vi ste mi zasad jedina nada za savjete, da tako kažem..
|
|
|
|