idana_85 -> RE: cir na guzi (4.8.2008 19:06:34)
|
Ma i ja sam imala jedan. Ustvari citavu seriju cireva i to je trajalo godinu dana. Imala sam prvi ispod usne, pa kod nosa s obje strane, jedan u uhu, jedan iza uha, dole kod mace, na guzi......U prosjeku su se svako 28 - 30 dana javljali. Cistila sam rivanolom. u sustini cir ne mozes lijeciti, samo ga cistiti rivanolom i pustiti da sazrije, on bude zuckast i onda mijenja boju, kad bude zelen samo istisnes kao bubuljicu, nista ne boli, dok ne pozeleni mozes mahati usima,samo dzaba dirati i boli. Meni su u ambulanti tako istisnuli taj kod usne, ocistili rivanolom i rekli da ni pod razno ne mazem nikakvim kremama jer kremaste tvari ga samo pogorsavaju i boli. Neka stavlja obloge od rivanola i ceka da sazrije, to je par dana. Moj cir na guzi je trajao tri dana. Prva dva dana je bilo grozno, nisam mogla sjesti bez bolova i grimasa. Treci dan sam izasla s deckom i rekla mu kakav problem imam i da mi se ne ide nigdje pa smo setali do besvjesti, odjednom kad smo krenuli kuci ne boli. Kad sam dosla kuci, setajuci on je sam izasao i ja samo fino ocistila rivanolom i to je to. Kazu da je to dobro, krv se cisti i sl....Ja nisam bas vjerovala,sve me to nerviralo,posebno jer ih je najvise bilo po licu, ali istina je da poslije toga dvije godine nisam cak ni gripicu dobila. Sretno prijateljici
|
|
|
|