Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
SelmaK/rodio se moj mali Alaadin 3.8.2008 13:20:57
SelmaK
Drage moje forumasice,
evo da i ja javim da sam se porodila. Tacnije to se desilo 26.07.2008. godine u jutarnjim satima subote, u 2 i 40h. Na svijet je dosao moj mali sin Aladin, tezak 3100 kg i dug 51 cm. Mamina i tatina sreca!!!
Nenadano sam se porodila na carski rez. U stvari porod je krenuo prirodno, ali nakon 4 sata provedenih na porodjajnom stolu, doktri su odlucili da moram ici na carski rez. Aladin je u zadnji cas malo zakrenu glavicu i nije mogao da udje u porodjajni kanal. Sve je hvala Bogu proslo dobro i po mene i po bebu. Aladin se rodio kao zdrava i zivahna beba, Apgar ocjena mu bila je 9/10. Proveli smo 4 dana u bolnici Kosevo, zbog moje rane, a sada smo evo kuci sa tatom i super nam je!!! Polako dolazimo sebi!!!
O porodu cu pisati na drugom mjestu i drugom prilikom!! Sve u svemu jedno pozitivno iskustvo!!!