Misty_mama -> RE: Djeciji krevet (5.5.2012 21:52:12)
|
Pozdrav drage moje.. Obzirom da se termin dolaska malog piše približava, sada smo u fazi traženja adekvatnog krevetića.. Odlučili smo se za drveni.. Nismo još pretjerano obilazili radnje, ali recimo, neki dan, u Belloni, našli smo jedan, čini mi se oko 300 km, bez madraca, a djelovao je dosta nestabilno... Obzirom da je i moja mama bila sa nama, a ona se ne libi sve 'isprobati', kada ga je malo prodrmala, sav je nekakav bio klimav, skoro kao da će se raspasti.. Još smo ulazili u Cilek, prvo čisto iz radoznalosti, ali se onda mm jako svidio jedan, koji djeluje dosta stabilno, ima garanciju 5 godina, i uz neki popust zajedno sa madracem izašao bi oko 400, ili malo više... Oni također imaju i opcije naručivanja kreveta tipa onih sa komodicama, koje se poslije mogu odstraniti, pa se dobije veliki krevet... U još dvije radnje sam vidjela obične drvene krevetiće, bez madraca, oko 300 km... Kad se sve uzme u obzir, i imajući u vidu vaša iskustva, da li se isplati izdvojiti nešto veću sumu za ove iz Cileka, ili da nastavimo tražiti...? Hvala vam puno... [sm=wink.gif]
|
|
|
|