mamine oci -> RE: Alimentacija (12.2.2013 9:17:50)
|
IZVORNA PORUKA: eldinky moja poznanica ima isti problem. dijete je kod majke,ona je dobila putem suda da joj plaća alimentaciju,međutim nikad ništa,a on radi. Šta sada da radi [sm=zmeden.gif] obicno se tuzi muz sto ne placa,ali to ti je sa nasim zakonom prosipanje iz supljeg u prazno ,meni bivvsi muz to jest mom sinu nije ni feniga platio a evo 10 godina je proslo od razvoda prvih godina non stop po sudu ali nista on nema nista od imovine da se vodi na njega da bi mu zaplenili,a jos i ne radi tako da kao nema od cega i eto za ovih 10 godina da je uplacivo ili sad na jednom da mu uplati djete bi moglo kupiti sebi bar garsonjeri ,ali vise sam dala novca advokatu tako da samo odustala nek je meni moje djete zdravo a kad roditelj nema osjecaja za svojedjete neko treba neko da se maltretira po sudu da placa za svoje djete jezim se od toga i mnogi muski nakon razvoda misle da alimentaciju palcaju zeni pa kako teraju inat,dok ima i onih drugih razvedu se sporazuno i bez obzira na alimentaciju on pruza i daje svom djetetu ...
|
|
|
|