Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
moja sadasnja pegla nema nikakve marke a imam je vec godinu dana, i super je, pegla ko luda samo peglam sa jedne strane ves, sa druge ga automatski ispegla
prije toga sam imala ovu
i ovu sam imala
a sad imam ovu
< Poruku je uredio semi83 -- 26.11.2008 10:02:46 >
pošto blago rečeno mrzim peglati da je od zlata meni je svejedno, tako da sam kupila najjeftiniju mislim da je birina..sama pusta paru...čudo tehnike cak 30KM vise nisam mogla halaliti... al zato u sušilicu nariktam za ormara i nema potrebe za peglom ...samo malo kosulje dopeglati
za "ručno" peglanje običana neka tefal, ali sam kupila polovni valjak...IDEALNO, na njega peglam bukvalno sve osim košulja kojih i nemamo puno u ormaru. Mama ima presu, ali je valjak puno bolji jer možeš n zatezati kad peglaš.Vrijedi svake pare!
Amela u mene je ova pegla,dobila sam je na poklon za vjencanje ,kosta 140 KM, e sad ovo s kamencom nisam sigurna, moja ga ima,vec sam i pisala na temi Kamenac u pegli.
< Poruku je uredio nikita -- 26.2.2009 13:40:41 >
jao, ne znam jesam li vam ikada pričala... Mi smo prije godinu otprilike imali ovu tefalovu peglu i ja je upropastim... A kako? Eh u tome je fazon! Slučajno nasula vode u lončić gdje je ostalo agde! E sad zamislite šta se desi kad se u peglu na paru uspe šećer! Evo i sad se smijem sebi kad se sjetim!
korisitim birvahtilsku peglu...staru sto godina ... juce sam slusala nesto vezano za tefal i o nekom kancerogenom dejstvu kod tava i svih predmeta koji se prilikom upotrebe zagrijavaju... eto... da budem zlica sto imate te moderne pegle
Imala rowentu ali pala mi vrata s plakara pa sj..ala i dasku i peglu... Dotad je fakat extra radila a poslije toga pocela lijepiti dok je nisam bacila... Kasnije kupila zanussi neku zuto-crnu, extra pegla i lagana u ruci pravo ... obje na paru i kostale po oko 40 KM
Visnja, ja je gledam mjesecima, ali osim TV reklama ili internet clanaka, nikakvo drugo iskustvo nemam, jer mi se cini previse bajno, a mozda i jeste, zaista. Ne bacaju mi se pare. Ako je bas kako je opisana onda vrijedi svake pare. Valjda nam se neko javi
ja imam tefal aquaspeed..i meni je odlična.. moja drogarica ima rowus ovu peglu za peglanje ..kaže da je ne bi dala ni za milion..muž joj je advokat i svaki dan treba košulja i hllače...kaže ja to naveče za tren...
imam pitanjce: naime za tefalovu peglu koju koristim vec 2 godine su se nedavno pocele lijepiti stvari i zadnjih par mjeseci mi se nakon 10-12 stvarcica ispeglanih odozdo na pegli skupi smedje kao da je izgorjelo (a stvari nisu) tako da peglam i cistim naizmjenicno je li neko imao slican problem i cime ga je rijesio?