aazra -> RE: Re: beba se nije okrenula, zadak (3.9.2008 15:03:09)
|
Joj bas mi je zao... A kako je sad sa CTG-om, sta su rekli koji je bio razlog? ja sam neki dan radila CTG, nije mi bio u redu, pa mi rekli da prosetam [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image], pa mi radili ponovo i bilo ok. Izdrzi jos malo, koja ti je sedmica nemoj se brinuti ni ako te prije posalju na porodjaj, bitno je samo da beba akobogda izadje zdrava i sve bude u redu, a sad je najmanje bitno kako ce se roditi. A u vezi prirodnog porodjaja, jedna zena sto radi s mojom mamom imala zakazan termin za carski na Kosevu beba joj bila okrenuta zadkom, ali je jednu noc probudili trudovi, beba krenula napolje. onda su je poslali na prirodni, malo je duze trajalo, ali sve je proslo u redu, imala je samo malo veci rez. Kaze da se prepala jer je beba u toku porodjaja imala stolicu a kako je bila okrenuta guzom, malo te stolice i izaslo napolje. Ali mislim da ipak ne bi to odugovlacili da nesto nije bilo u redu sa CTG-om, ili da je bilo nekih drugih problema. Ipak je bolje s tim polozajem bebe na carski. Moje se stalno nesto "tumba" valjda nece opet promijeniti polozaj...
|
|
|
|