bugaboo -> RE: Da li je Psiha "čudo"? (4.9.2008 12:45:29)
|
Cure moje, imam jednu staru pozanicu, vidimo se mozda jednom mjesecno na kavici.ona ima dvoje male djece,ali uvjek je patila za ljepom odjecom, cipelama, a ne moze si to priustiti. i onda kad se vidimo, a ona primjeti na meni novu majcicu ili neku glupost i onda ide prica - jel ti to novo, a briga tebe ti sebi mozes kupiti kad nemas djecu. kad imas djecu, samo su ti ona najvaznija, samo njima kupujes, oces da oni imaju, nemas pojma koliko se djeca vole, najvaznije mi je da oni imaju i slicno. i onda samo o tome prica i vise nemamo o cemu prozboriti osim o njenoj djeci.i od onda na svaku kavu s njom vadim ono najbolje iz ormaru iz inata a kad mi dode moja [sm=duda.gif] onda cu pogotovo. dosta je bilo plakanja zbog drugih, a kad je mom muzu nedavno jedan kreten rekao- ne vidim da ti zeni trbuh raste, moj muz mu je rekao- bolje da joj nikada ne naraste, nego da se rodi covjek kao ti. i zato cure glave gore, [sm=smiley4.gif na lice i mislite samo na [sm=duda.gif] i doci ce. i ja svoju cekam 3 godine i znam da ce doci. pusa za sve
|
|
|
|