idaa_01 -> RE: beba bez prstiju (18.8.2014 23:38:24)
|
Drage mame, slučajno "uletih" na ovu "lokaciju" na forumu. Ja imam sina koji uskoro puni 3 godine. On je rođen sa jednim jako rijetkim oboljenjem (KTW sindrom), koji se kod njega na dosta drugačiji način manifestovao. Ugl, jedna nožica mu je deblja i 1cm duža, ima sastavljena dva prstića na jednoj nozi, s tim da ima i djelimični hemangiom na oba donja ekstremiteta, te varikozne vene (proširene). Isto tako i kod mene je trudnoća protekla uredno, porod isto. Ja sam se jako teško privikla na činjenicu da moje dijete ima neku smetnju, oboljenje. Trebalo mi je dosta vremena da se izborim sama sa sobom, ali uz podršku muža i porodice to sam nekako prebrodila. Ugl, moj dječak je sada već veliki [sm=smiley1.gif] Odgajamo ga tako da se ničega ne stidi, jako je komunikativan i društven. Nastojaću da mu izgradim što veće samopouzdanje, da svoj nedostatak prihvati na što jednostavniji i bezbolniji način. Malo odužih, ali da dodam i to da redovno idemo na kontrole kod dr., neke stvari smo korigovali ulošcima i cipelicama i za sada je sve ok. Nadamo se da će, uz pomoć dragog Boga, tako i ostati [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|