regi -> RE: Pretrage nakon više neuspjelih vantjelesnih oplodnji (5.7.2011 12:39:59)
|
sto se trombofilije tice,ja sam radila te nalaze(dakle,ako sam ja skuzila dobro,imunoloski problemi,navela sam u prethodnom postu svom koji su to nalazi za imunologiju,dovode do problema sa implantacijom,a trombofilijski do problema sa odrzavanjem trudnoce,tj.dovode do spontanih pobacaja) u Beogradu. cini mi se oko 100e platila Factor Vleidem,protrombin II i MTHFR(dakle,ovo troje,sto je dovoljno za utvrdivanje nasljedne trombofilije,jer su to genetske pretrage,je 100e i nema jeftinije da je privatno nigdje u nasoj blizoj okolici) najbolje od svega je sto u BG ne morate ici.ja sam uzela sama stapice za bris,uzela bukalni bris sa unutrasnje strane obraza,spakovala u kovertu i postom poslala(bez da sam rekla sta je unutra,jer smo jednom rekli,kad je mm radio neke pretrage, i strasno pogrijesili,jer su ga vozali 2 sata po posti dok utvrde smiju li to slati ili ne). u roku od par dana od kad legne uplata na racun laba imate gotove pretrage, salju postom,mailom, faxom,kako god vama treba(postom salju svakako,jer je gen pretraga koja se samo jednom u zivotu radi,te se stvari ne mijenjaju.) evo linka laba,ako se smije,ako ne unaprijed se izvinjavam moderatorima: http://www.helixlab.com/lt/articles/cenovnik/
|
|
|
|