malena27 RR
|
IZVORNA PORUKA: maslačak82 Molim da podijelite iskustva i savijete za one koji su na početku početka Naš put je krenuo ovako: U samom početku jako puno vaginalnih UZV-a - s.hormone 3-5DC, 21DC progesteron
- PAPA test
- 4 famozna brisa CB (cervikalni brisevi)
- hormoni štitne t3, t4 i TSH
- MM spermiogram i bakteriologija ejakulata.
- lpsc/hyst
IZVORNA PORUKA: budućamama U samom početku isto jako puno vaginalnih UZV-a. nakon skoro godinu dana neuspjelih pokušaja uradili smo i - s.hormone 3-5DC te 21DC
- PAPA test
- 4 famozna brisa CB
- MM spermiogram
- lpsc/hyst
IZVORNA PORUKA: vjestica - s.hormone 8DC te 21DC
- PAPA test
- 4 famozna brisa CB
- MM spermiogram +bris uretre+spermokultura+uzv svega (prostata, testisi, bubrezi)
- lpsc/hyst
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ja sam obavila: 1. papa test2. cervikalne briseve na mikoplazmu, anaerobe i ureaplazmu3. uzv jajnika4. spolne hormone (TSH, E2, LH, progesteron, prolaktin, testosteron...)5. MM spermiogram i briseve uretre6. kompletnu krvnu sliku MM i ja6. spermam se iduci mjesec na HSG, HLA tipizaciju, markere hepatitisa, HIV test, kariogram i UZV dojki ( to su me jos trazili da obavim) I onda imam bas sve moguce pretrage sto se tice neplodnosti....pa u sijecnju mogu u pravu akciju IZVORNA PORUKA: lamama 1. HSG 2. ultrazvuk 3. papa test 4. cervikalne briseve 5. kompletnu krvnu sliku i urin 6. s. hormone 7. hormone štitne žlijezde 8. laparoskopiju - gdje su mi pročepili lijevi jajovod, desnog nemam, pa vidjećemo šta dalje ako se ne desi trudnoća IZVORNA PORUKA: bugaboo -vaginalni ultrazvuk -papa test -kompletna krvna slika i urin -cervikalni brisevi (mikroplazma, ureaplazma, klamidija, anaerobi...) -MM spermiogram dva puta -hormoni stitnjace -prolaktin, estradiol, CA-125 i svi ostali hormoni -HSG -laparoskopija, histeroskopija -biopsija maternice IZVORNA PORUKA: ena0002 -vaginalni ultrazvuk -papa test -spolne hormone (FSH, LH, E2, PRL i TSH) i progesteron -titar antitjela na klamidiju u krvi -MM spermiogram i uvz testisa i prostate i bris uretre Kao sto vidite nema vaginalnih briseva ni laparaskopije, na pola puta smo IZVORNA PORUKA: balasgirl - vaginalni uzv - papa testove - test na klamidiju i ostalo - mm spermiograme ( 4 puta), uzv prostate, kompletnog abdomena, bubrega, pregled testisa, urinokulturu, spermokulturu, bris uretre, test na klamidiju, 2 neuspjele terapije liječenja, krećemo sa trećom. U pitanju je muški sterilitet.