Mrka -> RE: pogrešno određen spol (6.8.2008 13:29:59)
|
Nama je za prvo dijete rekao prvi put da je 100% musko i tako je i bilo. Nikad nije rekao nista sto bi posumljali da je curica. Sada nam je rekao prvi put da je "mozdamusko", ne vidi dobro. Drudi put da uopce ne vidi, jer beba sjedi. U Bosni nam rekli "mozda je cura, okrenula je guzu". I kada smo se vratili ovdje je moj ginic rekao da vidi dobro i da je curica. E, sad mi imamo jednu sobu praznu i zelimo je urediti, ali nikako da krenemo, jer ako kupimo namjestaj crveno-rozi, a rodi se musko?! Odem u kupnju, kupiti stvari za prvu pomoc, (posebno sad moram kad znam da cu na carski), gledam, gledam i vratim se, nisam nista kupila, jer imam uzasnu sumnju sta je beba. Stvarno je tesko i stalno se dvoumim sta god da hocu. Prijateljica mi kaze, da odem kod njenog ginica, neki Arapin i da kazem da mi niko do sada nije rekao spol i da zelim da mi on kaze. Tako je ona isla kod neke Svicarke i svaki put joj kaze drugi pol, jednom musko, drugi put zensko i sve tako. Ona nazove tog Arapina, pita da li ce je primiti i on joj odmah kaze da je 100% curica, tako da je i ostala kod tog dr.
|
|
|
|