ninzdakornjaca30 -> RE: Vrtici i jaslice u Banjoj Luci (12.2.2014 14:29:58)
|
Da i ja napisem nesto o vtricu Zvjezdica, nije mi jasno kako mame cija su deca tamo dozivela torturu mogu cutati o tome i dalje dete slati tamo.Ja znam dosta njih koji su decu ispisali iz vrtica zato sto su im tete zakljucavale decu u mracne sobe po kazni, ko ima pravo da radi nesto tako deci, stede im na hrani pogotovo ako nesto zgrese smanje im obrok koji je ionako stedljiv jer tako nalaze direktorica, a da traze repete ajoj to tek ne smeju, dosta dece je ispisano dolaze kuci hladni, to je zalosno nenosimo mi decu 9 meseci, i radjamo ko zna koliko sati da ga tamo neka bolesnica maltretira kao u logoru, deca su im stalno bolesna, i zbog toga ih ispisuju i to ne mislim samo na prehlade.Tete su uzasne posmatram im igraliste sa terase sikcu na decu, uglavnom se dernjaju sto je jako ruzno za cuti.Brisu deci nos sa jednom maramicom, uzas pa nije ni cudo sto su prehladjeni.Vode decu na izlete , a da im pritom ne stave ni sesir pa dete izgori.To su sve iskustva roditelja koja su decu zbog toga ispisala iz vrtica.Sto se tice vrtica pod Strcevicom cena mu je kao 165km, ali i to je laz jer se na kraju meseca nakarika, te 20km za dr., te za ples, te za ovo, te za ono, a trebalo bi da je uracunato u cenu, naravno jos jedna laz za roditelje koje namamljuju.
|
|
|
|