sandra55
|
Pozdrav svim briznim mamama i tatama, samo da javim da smo se upisa;i od 1.9. u DRZAVNI VRTIC, zasad smp prezadovoljni, nadam se da ce tako i ostati. Dakle, nakon neiscrpnog obilazenja privanih vrtica, moram reci da smo se strasno razocarali. Prije svega, to su nenamjenski objekti, preuredjeni stanovi i ne znam ni kako su dozvole dobili, uglavnom spratovi kuca sa velikim brojem stepenica, cak i vanjskih sto nikako nije prihvatljivo za malu djecu, prostorije za jaslicke grupe su male sobice, u koju natrpaju 10-ak klinaca, radijatori nezasticeni, ma uzas zivi, a tete, e to je tek posebna prica, ili imaju malo ili nimalo iskustva u cuvanju djece. I da dalje ne nabrajam, mogla bih jos dosta toga napisati. Na kraju smo se ipak izborili za mjesto u drzavnom vrticu, e to je vec druga prica, pocevsi od prostora koji je namjensku napravljen za djecu, prizemlje, dvoriste, velike prostorije, ma divota. A tete, zaista divne. Cim smo usli, prilazi teta, starija, ima preko 20 godina iskustva u struci i uzima klinca, animira ga, igraju se, ona mu cita,ma radi sve i svasta da ga zabavi, a mama sva sretna odlazi na posao. Uglavnom, dobro obratite paznju kome ostavljate svoje dijete, eto ja sam prva imala sasvim drugacije misljenje o privatnim vrticima, dok nisam vidjela svojim ocima. Nadam se da ce svi roditelji izabrati najbolje za svoje dijete, pozdrav........................
|