HEMRO -> RE: Stolica u trudnoći :( (10.4.2013 0:26:14)
|
Nakon dužeg vremena moje borbe sa hemoroidima, ja ima jednu preporuku za sve koji imaju problema sa hemoroidima. Naime, treba se nositi sa hemićima i protiv njih, odnosno znati živjeti sa njima, nakon izvjesnog vremena adekvatne terapije u većini slučajeva oni se povuku. E u tom periodu, sebi trebate maksimalno olakšati, a ja sam otkrila kako. Ja sa njima živim već 4 godine. Preporuka za sve je da sebi olakšaju bolove i sjedenje. pa čak i za one nakon operacije, kao i za preventivu. Naime, radi se o jastuku za hemoroide, antihemoroid jastuk - hemro, na njega sam sasvim slučajno naletila. Košta 25,00 KM, a meni izuzetno pomaže. (znam mislite reklama, ali nije, vjerujte da pomaže, jer želim svakom olakšati jer i sama imam hemiće i znam kako je). Znatno olakšava tegobe. okruglog je oblika sa rupom u sredini, posebno punjenje. nisam se još usudila da radim operaciju bilo kakvu, nego se borim sa raznim kremama i kremicama ali ovaj jastuk mi mnogo pomaže, hoću reći puni pogodak. Koristim ga bukvalno 24 sata i stalno nosim sa sobom, kad sam u autu (ako duže putujem), u kancelariji obavezno a i kod kuće. Oslobađa me pritiska prilikom sjedenja, tako da mogu dugo i bez bilo kakvog bola da sjedim. Koga zanima, neka se javi na pp, neće zažaliti.
|
|
|
|