emma.L -> RE: Moja djeca imaju proljev (13.10.2009 11:23:30)
|
Evo sam prelistala malo okolo, pa rekoh da se javim tu i kažem naše iskustvo. Ema ima proljev od petka u noći, koji smo dijetom malo smirili do nedjelje popodne, ali se jučer ujutro vratio. Nazvala sam pedijatricu i dala mi je sljedeće upute: Enterofuril sirup 3 x dnevno, Humana elektroliti svakih 5 minuta po kašičicu, ali mi joj dajemo kapaljkom (nije ružno, voli to piti jer ima okus banane), riža i sluz, kisele jabuke, kuhani krompir, mrkva i malo piletine. Između joj dajem štapiće, malo banane i čaj od šipka, ali mi je problem što je navikla fino papati, a sad joj je ovo sve nedovoljno i bljutavo. Nije ona jadna izgubila apetit, nego joj se ne sviđa ništa. Danas ću napraviti pileću juhu i dati joj sa udrobljenim kruhom za večeru, da bar noću nije gladna [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Samo da mi se vratiti na mliječne stvari, dijete bi mi ozdravilo. Odmah s posla idem kupiti Humanu 9. Zna li itko je li neukusno, razlikuje li se od Hippa i Aptamila?
|
|
|
|