Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Virus garant-kod mog I isto tako bilo, bili i kod pedijatra i ništa naročito! Našem prolivu je prethodila i vrlo visoka temperatura!
Važno je da joj daješ tečnosti da ne dehidrira,a linex obavezno i rehidromix(ima sada sa okusom maline pa ga lakše piju),a od hrane evo ponavljam i sebe ,a i druge:dvopekkuhana riža(iskuhana do sluzi-možeš je kombinovati sa mrkvom-poboljša joj okus, zbog djece, a i mrkva je dobra za proliv) pečeni krompir izerendana jabuka(pustiti je da oksidira-potamni) banana čokolada za kuhanje štapići slani čaj od šipurka čaj od narove kore sok od drijenjka HIPP ors prolife enterofuril! Možeš joj dati i malo džema pod drijenjka-kažu da je dobar za proliv! Ja sam nakon ove dijete još uvijek pazila sa hranom(mlijeko smo mješali sa rižinom sluzi, nismo odmah počeli jesti masno, geršlo je isto dobro)! Da dodam , da nama zadnji put nije pomagao enterofuril-nakon uzimana u roku od 25 min ponovo proliv-tako da prati kako će vam djelovati; mi smo isključili i nakon toga je rjeđe imao proliv!
Važno je da joj daješ tečnosti da ne dehidrira,a linex obavezno i rehidromix(ima sada sa okusom maline pa ga lakše piju),a od hrane evo ponavljam i sebe ,a i druge:dvopekkuhana riža(iskuhana do sluzi-možeš je kombinovati sa mrkvom-poboljša joj okus, zbog djece, a i mrkva je dobra za proliv) pečeni krompir izerendana jabuka(pustiti je da oksidira-potamni) banana čokolada za kuhanje štapići slani čaj od šipurka čaj od narove kore sok od drijenjka HIPP ors prolife enterofuril! Možeš joj dati i malo džema pod drijenjka-kažu da je dobar za proliv! Ja sam nakon ove dijete još uvijek pazila sa hranom(mlijeko smo mješali sa rižinom sluzi, nismo odmah počeli jesti masno, geršlo je isto dobro)! Da dodam , da nama zadnji put nije pomagao enterofuril-nakon uzimana u roku od 25 min ponovo proliv-tako da prati kako će vam djelovati; mi smo isključili i nakon toga je rjeđe imao proliv!
super receno,za cistu desetku jos bi mozda dodala prolife pozz
nemoj brinuti,proći će to,jest da traje 5-6 dana,ali šta bi,moj i sad kad hoće kakit kaže boji me guza,valjda ga strah više mada mu je sad stolica uredu
OJJJ sorrriii amam ima strasnu zubobolju pa neznam gdje gonem pola glave me boli.tako da i ne funkcijonise hvala ti na ispravci sve je za 100 .. a nije problem sve ovo ovako muckati i da sve to u isti dan ide...hm...nece im nista biti jel de...
što dati bebi od 2 mjeseca koja ima proljev(a doji)
samo da temu podignem Neznam mila nisam dojila nisam pametna sta ti reci. Koliko dana ima proliv vec ???Ja bi odvela ped. ipak je to beba mala . Sretno u svakom slucaju
pa kako ce kad doji???? Ja sam sa rizinom sluzi davala hapu AD jer nisam dojila anel puno povraco /bljucko .Pa sam do 1 god kuham rizu i stom sluzi zalijem hapu....
nema upale,ni temperature,isto jede,proljev je od jutros. za one koje misle da imam tako malu babu moram reć da nije za mene ponekad pitam da pomognem prijateljici ili nekome a dosad joj je beba isključivo dojila.
nema upale,ni temperature,isto jede,proljev je od jutros. za one koje misle da imam tako malu babu moram reć da nije za mene ponekad pitam da pomognem prijateljici ili nekome a dosad joj je beba isključivo dojila.
Ma ja bih samo cesce dojila,da ima tecnosti.A ako nastavi imati proljev i ujutro,onda ce svakako ici lijecniku.
Ma ja bih samo cesce dojila,da ima tecnosti.A ako nastavi imati proljev i ujutro,onda ce svakako ici lijecniku.
jel sigurna da ima proljev? Ja dok sam samo dojila, beba je nakon svakog podoja imala vodenastiju stolicu - nekad vise nekad manje.A cim sam uvela i dohranu pored dojenja,postalaje "normalnija"
< Poruku je uredio helena_7 -- 20.6.2011 14:55:26 >
slažem se
Napisala sam tamo na anketi odgovor ali evo i ovdje cu, moja je imala stolicu gotovo svaki dan po 5 puta dnevno a i primjetila sam da radi toga ne dobiva na gramazi, tako da sam se savjetovala sa pedijatrom, rekao mi je da joj dajem prolife i da ce proci za par dana, tako i bi :) mojoj je bilo oko 4.5 mjeseca kad sam je vodila pedijatru a samo sam je dojila.
jel sigurna da ima proljev? Ja dok sam samo dojila, beba je nakon svakog podoja imala vodenastiju stolicu - nekad vise nekad manje.A cim sam uvela i dohranu pored dojenja,postalaje "normalnija"
isto ovako po 5-6 stolica vodenih stolica dnevno, prodju na sve strane, posto je samo na m.mlijeku nema mu od cega biti cvrsta stolica..tek kad se uvela dohrana..postalo je sve cvrsce , da je proljev mislim da bi bebac imao cesce stolice u kracem roku...a bilo bi dobro da bebacu das da doji jednu dojku do kraja da vuce ono masnije mlijeko....jer kad vuce ono vodnije prvo sto je i normalno po ovakvim vrucinama bebac ti samo vecinom je zedan i pije puno, pa su zato stolice rijeđe i gramaza manja....pusti ga da doslovno do kraja podoji jednu..imas teme o tome..pa iscitaj sve pomalo ..sretno ;)))
Ovaj linex i rehidromix, mogu li kupiti bez recepta za bebu? Evo i moja ima prolev vec 2 dana, pazimo na hranu i nisam joj davala nista od lijekova. Ne znam da li da je vodim dr? Nema temp. nije promijenila ponasanje, razigrana je i jos uvijek nemirna Iskreno i strah me odvest je dr.
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.