Anoniman -> RE: Dr Zaim Rovcanin (2.3.2011 23:13:50)
|
Da ga sretnem na ulici pljunula bih ga, sad se kajem sto ga nisam i tuzila... samo cu copy tekst sa druge teme...moje izlaganje o doticnom... Rovcanin mi ej vodio cijelu trudnocu, kljukao me svim i svacim mogucim, traumirao me iz pregleda u pregled, ali nazalost ja tada nisam bila upucena o price o njemu. Meni termin 19.02., ja dolazim 07.02 kod njega na pregled i pregleda me ginekoloski, kaze mi brzo cete vi otvoreni ste 2.5 prsta. Dodjem kuci krenu bolovi, trpila ih od uvece do ujutru do pola sedam. Dodjem gore zateknem njega, pregleda me i jos mi kaze uh 3.5 prsta vi cete do 12h, ja moram ici privatno raditi, ali doci cu ja. Ostave me u bolnici u osam vizita, meni bolovi na tri minuta, kontrakcije 98 i pregledaju me i kazu da nisam ni mrvu otvorena, da mi je ginekoloskim pregledom izazvane kontrakcije i jos mrtvo hladno kazu pa dr Rovcanin nije prvi put, nadao se da cete doci u dezuru da bi se opario, ja ostala sokirana. Dosao on oko 12 i ja mu kazem da nisam ni sekundu otvorena i da su mi rekli da je gin pregledom izazvane kontrakcije on mrtvo hladno kaze znam i jos mi trazi 500 maraka da se "ne patim". Toliko sam bila bijesna da sam ga bukvalno istjerala iz sobe, toliko djubre od covjeka jos u zivotu nisam srela. Zato kazem hvala dragom Bogu pa je na kraju sve dobro ispalo zahvaljujuci prvenstveno Almi, pa Goranu. A evo ti link za temu ginekolozi pa ces jos svasta naci o njemu, sto ja nazalost sam kasn procitala... http://www.ringeraja.ba/forum/m_719/mpage_17/key_/tm.htm
|
|
|
|