Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
hvala vam na odgovoru...jos nesto..tada sam svrsio 4 5 dana zaredom nakon minstruacije i 9 ili 10 dan nakon minstruacije isto...hvala jos jednom unaprijedn
Taj 9 ili 10 dan mi lici na plodne dane , ne znam samo da li radite na bebi, ili se samo "igrate" u svakom slucaju sretno i odigrajte hrabro do kraja .
Pozdrav! Nova sam ovdje pa bi mi dobro dosla vasa pomoc.30.11 mi je bio poslednji dan menstruacije,tada sam imala odnos sa deckom,bez zastite.26.12 sam dobila,imala samo jedan dan,i zatim mi je stalo.Inace mi traje 4 dana ovo me bas iznenadilo.Pojavi se samo malo smedjkasti iscjedak.Test sam radila pojavila se jedna crta jako vidljiva i druga cudna udaljena mnogo od prve ali skroz slabo vidljiva,odmah sam ga bacila od straha nisam mogla da cekam vise da li ce se sta promjeniti.Pre nekih 10 tak dana sam konstantno bila umorna,imala bolove u ledjima.Postoji li sansa da sam trudna??? Vjerovatno je glupo pitanje ali bila bih zahvalna na pomoci 😞
Pozdrav! Nova sam ovdje pa bi mi dobro dosla vasa pomoc.30.11 mi je bio poslednji dan menstruacije,tada sam imala odnos sa deckom,bez zastite.26.12 sam dobila,imala samo jedan dan,i zatim mi je stalo.Inace mi traje 4 dana ovo me bas iznenadilo.Pojavi se samo malo smedjkasti iscjedak.Test sam radila pojavila se jedna crta jako vidljiva i druga cudna udaljena mnogo od prve ali skroz slabo vidljiva,odmah sam ga bacila od straha nisam mogla da cekam vise da li ce se sta promjeniti.Pre nekih 10 tak dana sam konstantno bila umorna,imala bolove u ledjima.Postoji li sansa da sam trudna??? Vjerovatno je glupo pitanje ali bila bih zahvalna na pomoci 😞
Ponovi test. Sasvim je moguce. I slikaj nam rezultat.
ja evo da se opet javim... 8 ned trudnoce, bolovi i kravrenjee i moja "bebica" me napustila.sve je palo u vodu... prosle je sve bez lekova, nije bilo kinet. koliko je sad potrebno da cekam da pokusamo ponovo trudnocu? Da li moze odham nakon prestanka krvarenja ili? u pod ce zvati moju docu da je pitam, ali sta vi mislite? hvala
ja evo da se opet javim... 8 ned trudnoce, bolovi i kravrenjee i moja "bebica" me napustila.sve je palo u vodu... prosle je sve bez lekova, nije bilo kinet. koliko je sad potrebno da cekam da pokusamo ponovo trudnocu? Da li moze odham nakon prestanka krvarenja ili? u pod ce zvati moju docu da je pitam, ali sta vi mislite? hvala
draga jako mi je zao sto ti se ovo desilo... ..ali glavu gore sve ce proci..a sve zavisi od zene do zene ja sam cekala godinu i po ali mi patohistoloski nalaz nije bio ok..doktorica mi je rekla da je nalaz bio uredan bilo bi potrebno da cekam od 3 do 6 mjeseci jer tijelu treba vremena da se oporavi i ja sam imala spontani prije dvije i kusur god ali nisam prosla bez kiretaze i to bez anestezije
Pozdrav svima.. Zadnja menga bila mi je 26.12 i trajala 4 dana..ovulacija normalna sve ok.. Prije 4 dana imala sam na malu smedju mrljicu na i to je to Uzasno me bole ledja,slabina,mucnina,ne povracem..imam jako puno sline u ustima,vene su mi malo izrazenije na dojkama i malo su vece,prije 2 dana sam.se zamalo srusila,noge mi trnu i jakoo sam umorna.. Dali je jos prerano za to sve,ne vjerujem da sam umislila,al toliko sam se puta vec razocarala i dobila mengu da vise ni sama neznam sto da mislim..
Bas lijepo od tebe,napisala sam simptome da podijelim svama i dobijem savjet a ti kazes da sam dehidrirala,za tvoju informaciju,trudna sam 6 tjedana... Hvala jos jednom
Bas lijepo od tebe,napisala sam simptome da podijelim svama i dobijem savjet a ti kazes da sam dehidrirala,za tvoju informaciju,trudna sam 6 tjedana... Hvala jos jednom
BRavooooooooooooooooooooooo ^_^
Cestitam :) Sad hajde sa nama u teme trudnicke :) I to su sve normalni sipmtomcici pocetnjacki hehe :)
Čestitam na trudnoći.
Iako mislim da ti Gali nije mislila ništa loše, jer prema zadnjoj mengi ti ne bi mogla biti trudna 6 tjedana. vjerovatno si ostala trudna prije. Sve u svemu čestitam i želim ti ugodnu i školsku trudnoću. 26.12. + 7 dana - 3 mj= termin poroda oko 03.10. dakle sad bi bila trudna oko 4 tjedna.
Iako mislim da ti Gali nije mislila ništa loše, jer prema zadnjoj mengi ti ne bi mogla biti trudna 6 tjedana. vjerovatno si ostala trudna prije. Sve u svemu čestitam i želim ti ugodnu i školsku trudnoću. 26.12. + 7 dana - 3 mj= termin poroda oko 03.10. dakle sad bi bila trudna oko 4 tjedna.
I ja racunam i vidim da ne moze biti 6 sedmica nikako . Mozda je htjela napisati da je u novembru imala zadnju?
Mozda je ona kroz jutro kad je javila da je trudna isla dr.(iz datuma i vremena objave postova), meni jedino nije jasno zasto je trazila savjet, a kad ga dobije onda ispada da joj je netko nesto lose rekao. Za njen post vec sam napisala da je ostala trudna prije ove zadnje menge, a sad se uopce nije izjasnila...i ispada da nas zeza...