Amela V. -> RE: prvi znaci trudnoce (25.8.2008 2:36:09)
|
IZVORNA PORUKA: Aquarius Hvala Amela V. Jos samo da nesto dodam. Ipak sam primjetila da nesto nije kao prije. Ja koja inace gutam slatkise ( cokolade, kolace.... ma sve sto ima secera) odjednom sam izgubila zelju za istim. Naravno da nisam to povezala sa trudnocom niti sam ikad cula za takav slucaj. Jos uvijek nemam mucnina, sve mi isto mirise kao i prije tako da nije do toga. Ali mi se smanjio apetit zadnjih dana.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] Ista sam ti takva, od kako sam zarudnila, sltako nikako ne jedem, a pogotovo cokoladu. probala sam ja da se "prisilim" ali poslije kao da sam kamen pojela, tako da sam odustala. Ja sam na pocetku imala jako veliki apetit (samo slano) i stvarno sam puno jela, a onda je i to nestalo, sad jedem normalno i nemam ama bas nikakvih zelja. Evo sam trudna 25+3 (u dobar cas) a udebljala sam se 6 kila.... Bitno ti je samo da se zdravo hranis, da se ne opterceujes puno, unosis dosta vitamina i pijes puno tekucine i sve ce biti u redu ako Bog da, vidjeces. Jos jednom ti cestitam od srca
|
|
|
|