zjakaaa -> RE: Pomoć - Restoran za malo vjenčanje (30.3.2011 15:52:18)
|
Eh, ovako posto cu i ja aBd biti iduce godine u takvim mukama i jako mi je super sto sam naletila na ovu temu, na ovom forumu, odnosno na ljude koji hoce da pomognu. Kod mene ce isto biti oko 40 - 45 ljudi. Ja sam vec nesto gledala i razgledala, da ne bi poslije trcala i trazila, kad bude pored toga jos veca frka oko ostalih detalja, sitnica. Sto se tice radon plaze, ja sam negdje naletila i kazu da nije nesto hrana, a eto opet neko kaze da je super pa sad.... Medutim neki dan sam sa momkom bila kod " Majmuna " u Nahorevu i tako ih pitala za vjencanje, jer imaju super bastu, a i unutra ima prostora. Sad ono sto je mene fasciniralo sto se menija tice imaju 2 opcije, a to su : 1. Da jedes i pijes koliko hoces, a cijena 45 km 2. Opcija meni 22 km + posebno pice. Meni se sastoji od : - porcija ustipaka sa sirom -hladna plata -pita -mjesano meso jagnjetina i teletina -salata Eh, sad ako uzmes u obzir da je po osobi 22 km, ako tome dodas + 10 sto je po neka 3 - 4 soka to je 32 + kafa. Znaci po osobi izade 35 km, ili 35x40=1400 km sto je super jer imas hranu, pice + kafa :) Jos mala napomena ovo sam racunala bez alkohola, jer kod mene nece biti, a sokovi se krecu svi 2,5 km osim red bula i orangine. Sto se tice dekoracije stola ti mozes donijet svoje trake, masnice i ostalo da uredis kako hoces. Nadam se da sam ti makar malo pomogla
|
|
|
|