Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Pomoć - Restoran za malo vjenčanje 25.2.2011 0:38:50
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: myb@by
Ma bašta dolazi u obzir samo po danu, jer su ipak kod nas noci u tom periodu pravo hladne.
pa vjenčanje će ti pretpostavljm biti popodne il čak ranije, ovisi koji tebi tremin paše Ja sam se vjenčala u 16,00 sati, nisam htjela sabahilde, mrsko mi bilo ustat, rekoh da se naspavam ko čo'ek
RE: Pomoć - Restoran za malo vjenčanje 25.2.2011 0:49:10
Radiodjeva
Hvala cekam jos broj konobe pa da vidim sta se nudi. Osim toga, morala bih ovih dana tamo popiti i kaficu da izvidim situaciju Nadam se da ce biti super prostor i da cu konacno rijesiti pitanje prostora... Naravno, sugestije su i dalje dobrodosle
RE: Pomoć - Restoran za malo vjenčanje 25.2.2011 0:52:54
myb@by
Najbolje ti je da odeš na kaficu pa da izvidiš situaciju. Ja sam za NG bila u ovoj konobi bila je prepuna ali smo ipak našli mjesto za ples. Mislim da u cijenu aranžmana ulazi i muzika ali nisam sigurna.
RE: Pomoć - Restoran za malo vjenčanje 25.2.2011 8:48:29
Malenaoduvijek
nase vjencanje je bilo u plavom zamku na grbavici i ja sam bila prijatno iznenadjena organizacijom. kod nas je isto bilo 40-tak gostiju. zena od vlasnika je ok s njom se sve mozes dogovoriti. sretno
RE: Pomoć - Restoran za malo vjenčanje 25.2.2011 10:51:10
veeseelaa
i Plavi zamak je lijep al kako skontah na dan njenog vjenčanja je derbi Sarajevo - Željo, garant će se navijači okupiti ispred stadiona koji je tik uz Zamak
RE: Pomoć - Restoran za malo vjenčanje 27.2.2011 15:23:59
Radiodjeva
mali update za vas :) pregovaramo s Panoramom (tu su nam ponudili super uslove), ali i sa Radon Plazom (tu smo bili na jednom vjencanju - hrana i usluga predobre). Eto, vidjet cemo sta ce biti
RE: Pomoć - Restoran za malo vjenčanje 27.2.2011 20:39:35
Vinetu
IZVORNA PORUKA: Radiodjeva
Planiram vjenčanje i tražim restoran u Sarajevu koji bi mogao primiti 40 gostiju (da ne bude prevelika sala, ali ni premala da se svi mogu normalno kretati). Ako imate neku ideju, pišite :)
Restoran "Verdi" iznad Kliničkog centra na Koševu.
RE: Pomoć - Restoran za malo vjenčanje 28.2.2011 0:56:00
Dina_1405
1. Restoran Dandi,Jezero. Divna atmosfera,nije ogroman prostor,a imaju i muziku uzivo pa bi i to mogla uklopiti. 2.Plavi zamak,Grbavica. 3.Kulin dvor,mada nije u Sa ali je blizu,a basta je odlicna. 4.Orijent (Stup). 5. Brajlovic-mislim da se tako zove lokal. Nalazi se na Ilidzi,kada se prodje onaj most,pa odmah sa desne strane. Mislim da ti je ovo i najbolja opcija. Nije preveliko,imaju bastu koja je pokrivena pa i u slucaju kise,nema frke. A bas su gostoprimljivi a hrana je extra.
Sretno u svakom slucaju.