teacher75 -> RE: Osip po tijelu bebe (31.8.2011 23:43:30)
|
IZVORNA PORUKA: Emmy Nama je dr. propisala antibiotik, jer smo je cim je dobila tako visoku temperaturu odmah odveli dr. Ona je propisala antibiotik i rekla da mozemo ocekivati "dalje skakanje" temperature koje ce trajati otprilike tri dana, sto je i bio slucaj. Nakon sto je prestala temperatura, osip je krenuo lagano da bise prosirio na cijelo tijelo. Ona jos uzima antibiotik. Opet ja sa internetom - za rozeolu kazu da vrlo cesto tu groznicu prati i crveno grlo i da ne treba davati antibiotik, jer je u pitanju viroza. Zato sam totalno zbunjena, a nisam dr. pa da se mogu igrati i odluciti na svoju ruku da ne uzimam antibiotik. Skoro je popila cijelu bocicu, ali osip je i dalje prisutan, sto mi sve vise ukazuje na trodnevnu groznicu ili jednostavno reakciju na antibiotik. Kako bilo, zavrsili smo sa antibiotikom, pa cu sacekati, ako i sutra bude vodim je kod dr. Mire Ademovic, nekako u nju imam najvise povjerenja, uz duzno postovanje prema pedijatrima po Dz. Hvala ti noa punoooo[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image] ja sam joj samoincijativno nakon 5 dana prestala davati antibiotik, cim se povukao osip i cim je zivnula (pocela ga je uzimati 2.dan bolesti)-mislim da bi ga inace pila 7 dana, jer je bilo otprilike za jos 2 dana
|
|
|
|