Derya -> RE: Poklon za useljenje (26.11.2012 15:58:24)
|
IZVORNA PORUKA: Jeca_Perec IZVORNA PORUKA: Bebica11 ruzno je mozda sto komentarisem al ko ne moze priustiti nek samo otvori vrata bez icega nego sa me skine s necim sto je i on dobio pa mu smeta[sm=zmeden.gif] meni koverta nije mrska[sm=smiley1.gif], bolje i novac nego da mi poklanjaju kineske miksere, a a ja se bojim staviti u uticnicu, da ne bude neki belaj[sm=smiley1.gif], ti salji dalje pokloni su mi fuj, kad je vise kutija ofucana nosi jednom nosi drugom .. neko mora da ih ostavi sebi i zaustavi krug..ja sam tako jedan mikser spasila da ne ide dalje .. stoji mi na ormaru i kupi prasinu Uff to mi je najgore, ja sam dobila puno tanjira, skoro pa istih, posteljine koje one odgovaraju, vaze za kisobrane :D nista sto mi pase..ali nisam ni proslijeđivala dalje..nego eno kupi prasinu. Jedino tu posteljinu mozda proslijedim ako bude prilike, nova je..hehe A najljepsi poklon su bile koverte :D haha malo sale, ali kao sto Hanady kaze,lijepo je i kad imas od nekoga uspomenu :) a pare odu i u bezveze nesto...ovako svaki put kada pogledas, prisjetis se te osobe. :) I da napomenem, ja od nje nisam dobila kovertu, ali jesam nesto jako korisno..sto nisam imala, a nju kad pitam kaze imam sve.
|
|
|
|