vila_7 -> RE: Diranje i nosanje bebica (12.7.2011 10:56:07)
|
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka Nikad mi nije smetalo da mi diraju djecu, i ja uvijek imam potrebu da se tuđoj djeci obratim, nasmješim uspostavim kontakt očima, mada se u zadnje vrijeme jako suzdržavam jer vidim da sve većem broju roditelja to smeta. A moram priznati da sam i ja po malo paranoična (u potpuno drugačijem smislu od staha od prljavštine) prema stranim osobama. Što se tiče familije, i bliže i dalje nikad mi nije smetalo. Ne smeta mi ni kad neko dodirne ruke djetetu, ni kad ga poljubi ni pomiluje. Naravno, sve u granicama umjerenosti. Ja održavam normalne higijenske mjere, a krećem se u društvu sličnih meni pa me čistoća i higijena drugih ljudi nikad nije brinula, uvijek sam je podrazumjevala. Meni nekako teza tihe imunizacije zvuči logično. potpisujem! smeta mi samo kad joj je npr.nedavno nas prijatelj koji je okorjeli pusac stavljao njene rukice u usta -ona mu davala kao da je ugrize i on se tako igrao-mislim,pusi,ja sam bila pusac i znam kako ostane u ustima poslije cigare,i onda ce ona svoje rucice u usta. Naravno dijete sam odvojila i obrisala namjerno pred njim vlaznim maramicama rucice. E sad da li je skontao ili ne...svejedno.
|
|
|
|