mišur -> RE: Prepoznati prevaru? (8.3.2011 22:07:17)
|
Ja svom mužu vjerujem, nikada mi u ovih 9 godina koliko smo zajedno nije dao povoda da sumnjam. Ali, ne bih stavila ruku u vatru za njega i rekla da me nikad neće prevariti. Kao što ne bih ni za sebe...Ko zna šta život nosi i šta sutra može biti! Lično, kad mi neko kaže "Ja to ne bih nikad..." odmah mi se sve okrene, jer ja takve stvari ni u kojem segmentu svog života, a ne samo po pitanju vjernosti, nikada ne bih mogla tvrditi. Meni je moj muž najbolji, zato sam ga valjda i odabrala, i dokle god tako osjećam, i on i ja, nema tu mjesta prevari. Čim bi se dovela u stanje da sumnjam, odmah bi sve raščistila, i ne bih sebe mučila sumnjama, trošenjem svojih živaca i slično, kad mi isti trebaju za moju djecu koja su mi najvažnija na svijetu. Za mene je najvažnije da mu mi djeca zdrava, a mužu, ako bi me prevario i ostavio zbog neke, neka je široko polje i sretan put! Neka je on živ i zdrav svojoj djeci kojoj treba kao otac, a ja bih lako za sebe ...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|