sabinas -> RE: botulizam (22.10.2009 8:10:59)
|
Kada bi se u danasnje vrijeme gledalo ,sta se ne mije davati-sta smije,sta je lose-a sto dobro,vjeruje te da niti mi a kamoli djelca na kraju ne bi jela...Upravo iz tih razloga danas imamo raznorazne nazalost ne izljecive bolesti...Staiji svijet (mislim na nene,djedove) danas u prosjeku dozivi 80-90 godina...dakle ljudi koji nisu znali za botulizam i masu nekih drugih gluposti o kojima se danas prica...A pogledajte nase generacije... Sada ne valja hodalica,ne valja med,ne valja ovo-ono,ne valja kravlje mlijeko....Zato i imamo leukemije,bronhitise i masu drugih bolesti,o kojma vec pricamo kao pandemijama.... Ja ima bebu od 8 mjeseci...i nisam bas zato da beba sada jede ne znam npr.grah....ali brate drage neke stavri se preuvelicavaju stvarno...Ako je neko alergican ne znam na med ili jagode,odnosno sastojke u njima,ono ce se izraziti,dao ti med ili jagoda sa 1 ili sa 10...rezultat ce biti isti...To je moje razmisljanje..... a koliko je samo nas jelo medu jos kao bebe..i sta nam sve nisu davali...Pa pogledaj te nas...Hvala Bogu zivi smo,zdravi i docekali smo svoju [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image].
|
|
|
|