Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Boga mi bez jezika ništa, kakav je to sex??? mora jezik svugdje da se nadje
nadje se i njegov jezik svugdje samo ne u mojim ustima
ma skontala sam al nije mi fakat jasno što neće
ma ne znam ni ja, zato sam se i javila da vidim ima li jos neka slican problem, da muz nece da se ljubi a ostalo hoce, pa da se bar utjesim da nisam jedina a ja se volim ljubiti i to mi puno fali
mozda mu je zub pokvaren.ma sto se ubijas s tim,nadi kakvu zanimaciju da nemislis na to,recimo upisi kakav tecaj.ignore ga malo pa ce da se cmooooooook
ma ne ubijam se tim, ne znam gdje udaram inace ali mi eto poljubci bas fale, jer se nismo poljubili tako vise od godinu dana, ma ima i dvije godine
cudni su ti muskarci Mene isti problem ponekad muci, samo za razliku od tvog mm kad me uhvati "kriza" reagira. Ali evo citam sta su ti druge pisale, pa se pitam jesam li ja (a i ti) mozda preosjetljiva i prezahtjevna, pa da mi smetaju stvari koje druge zene ne bi ni primjetile???
ja šta bi od teme... baška što joj nalsov prvoj pirči ne odgovora...al sad ovaj jezik u svoj priči niđe veze... gdje je bio, šta je kojoj čiji jezik radio...fol sve anonimne a po pisanju taman znaš koja jezik kako doživljava
problem broj II također salbo vezan sa sma naslov teme ako neće da se ljubi jezikom mora ti dati obrazloženje koji je razlog...ako je to radio prije šta je porblem...šta ti kaže u zezanciji ne moraš napisati naravno nego sama sebi tu zezanciju obrazloži...mora postojati odgovor.
uopste ne vidim sta je tu cudno, ko da bi vi pricale o svojim problemima sa muzem otvoreno pod svojim nickom, pogotovo jos ako ste upoznale ostale forumasice. zasto onda postoji opcija anoniman, ako ce se odmah smatrati da je sve zezancija?
uopste ne vidim sta je tu cudno, ko da bi vi pricale o svojim problemima sa muzem otvoreno pod svojim nickom, pogotovo jos ako ste upoznale ostale forumasice. zasto onda postoji opcija anoniman, ako ce se odmah smatrati da je sve zezancija?
a sta da ti muz, familija i komsiluk onda saznaju? zar je to lijepo da svi znaju o vasoj intimi?
Ako i s kim trebam i mogu razgovarati o intimi to je moj muz i nemam potrebe o tome tu pisati takve stvari kao ti da pisem ili nisam normalna ili je brak u krizi
a sta da ti muz, familija i komsiluk onda saznaju? zar je to lijepo da svi znaju o vasoj intimi?
Ako i s kim trebam i mogu razgovarati o intimi to je moj muz i nemam potrebe o tome tu pisati takve stvari kao ti da pisem ili nisam normalna ili je brak u krizi
zene su vec rekle da muzevi izbjegavaju razgovor, a valjda se mogu nekom pozaliti i zatraziti savjet ili moraju odmah biti razapete samo zato sto su anonimne, da su bile pod nickom vjerovatno ne bi dobile ovakve odgovore i podsmijeh