M kao Mama -> RE: Satovi (4.4.2014 13:46:22)
|
IZVORNA PORUKA: Amam Imam pitanje za cure iz Sa,imam ovakav sat http://www.nonstopshop.rs/i-17665/swatch-zenski-rucni-sat-subm103g ali su mi ispala 3 kristala i beze mi da ga nosim evo vec 2 godine jadnicak samuje u kutiji,pa me interesuje znate li gdje u Sa mogu to "popraviti"? [/quote e, meni se identično desilo na dva espritova sata, doduše ja sam kriva, nisam pažljiva, prvi cirkončić su mi popravili u radnji u Importne centru, meni na ruci bio taj stariji dolazimo da kupimo novi i prodavačica vidi da mi fali cirkon, oni su to poslali u njihov servis i nakon nekoliko dana zovu me gotovo, nisam ništa platila nakon izvjesnog vremena opet mi ispadne sa istog sata jedn kamenčić i ja odnesem momku kodkojeg uzimam nakit i on popravi neki dan vidim ispala dva kamenčića na tom starijem, a u međuvremenu na poslu slučajno udarim rukom o štok kad vidim fali kamenčić, helem, fali kod mene dosta toga, hahahha šalim, se odnesi u prvu radnju srbrasrku il zlatarsku ko radi popravke i to će tiodmah uraditi
|
|
|
|