Kviki -> RE: Polidaktilija-visak prstiju (20.2.2011 8:48:51)
|
IZVORNA PORUKA: Lalana Pretrazivala sam forum, mislim da nema nijedna tema o ovome....U slučaju da sam, ipak, preskočila, molim moderatore da spoje teme. Naime, radi se od djevojčici, koja je rođena sa šest prstiju na desnoj ruci. Roditelji su odlagali preporuku ljekara da se operacija izvrši u ranoj dobi, i sada, nakon toliko godina, dijete ne može da se upiše u bilo koju osnovnu školu, nego samo u specijalnu školu. Roditelji su se šokirali, žale što ipak nisu uklonili malformaciju, ali... Ono što se meni postavlja je, da li uopste ta malformacija utice na psiho-fizički razvoj djeteta, ili je to ipak bila neprofesijalnost direktorice škole Znate li nešto o ovome, i da li poznajete nekoga u svojoj blizini, sa sličnim problemom. Trudit cu se da mama djevojčice pročita temu.[sm=smiley1.gif] Djevojčica ima apsolutno pravo da upiše redovnu osnovnu školu, i niko joj to pravo NE MOŽE osporiti. Radim u školi, i imamo sličan slučaj. Zaista ne mogu da vjerujem da je direktorica tako odreagovala, kakva specijalna škola [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley29.gif[/image]. O kojoj školi je riječ, ako nije tajna?
|
|
|
|