jasmin -> RE: Lijep bračni život? (18.2.2011 15:19:11)
|
Moj brak cini lijepim vjera i ono sto ucimo od vjere kad je brak u pitanju.Znam da je ovakav kakav je samo jer se drzi onoga sto mu je naredjeno.Kod nas su bitne i sitnice i ono krupnije.Trudi se da me usreci i to puno cijenim kod njega.Trudi se pomoci mi u kuci koliko je u stanju,pomoci mi oko djece,obradovati me poklonom,izlaskom,ili tek obicnom `sitnicom` da i meni da zalogaj hrane dok jede.Kada mi najvise treba on je tu,slusa me kad pricam, povjeravamo se jedno drugom.Nekada me uzasno iznerviraju ostavljene carape ili odjeca ondje gdje joj nije mjesto,ali se izvine i zaboravim na to.Naravno da nije savrsen,jer nema savrsenog covjeka niti zene,ali se trudi da budem sretna,tuzan je kada sam tuzna i ne prepusta nista da se samo rijesi.Mislim da je svaki papir malo da se o njemu pise.Znam da bi mi najveci gubitak u zivotu bio da,ne daj Boze,izgubim vjeru pa njega.Iako ima svojih mahana,kao i ja sto imam,znam da mi niko ne bi bio bolji muz od njega.[sm=rozica.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|