Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Naša draga NjeraS rodila svog dječaka 17.2.2011 19:14:51
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: NejraS
cao cure, samo da vam se javim, u ponedjeljak navecer sam rodila najljepseg djecaka na svijetu i najsretnija sam mama na svijetu. porod je bio iyuyetno teyak i dug ali sve se isplatilo za mije oke male garave. javim se opet kad budem imala vremena....ljubim vas sve
Cestitamo sretnim roditeljima a bebi zelim dug i sretan zivot!
< Poruku je uredio ladyblue -- 17.2.2011 19:15:59 >
RE: Naša draga NjeraS rodila svog dječaka 17.2.2011 19:24:29
Mirkica
cestitam od srca
RE: Naša draga NjeraS rodila svog dječaka 17.2.2011 19:29:55
Hanady RR
čestitamo
RE: Naša draga NjeraS rodila svog dječaka 17.2.2011 22:02:40
idacha
sve najljepse od srca.... bebici dug i sretan zivot, a mamici brz oporavak.. bas mi je zao sto si se napatila, mila, ali sve bude i prodje... veliki poljubac za vas dvojeeeeeeee
RE: Naša draga NjeraS rodila svog dječaka 19.2.2011 13:21:01
MedinaA
Sretnim roditeljima cestitke od srca za najljepsi poklon od Allaha., a djecaku sretan, dug i zdrav zivot s puno osmjeha i ljubavi uz svoje najmilije...