|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: muz me je slagao...
17.3.2011 15:28:40   
zvecka
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

pa naravno da je bitno gdje je, al ne mora me zvat da mi to kaže, može i kad dodje da ispriča ako ima potrebu, nije obavezno da znam sve detalje user posted image
šta radi ja znam, ne mora ni da kaže, znam dobro kako se ponaša u društvu.... koje su mu granice i slično

bitno jeste šta radi i gdje je, al ja znam da je fin i da je otišao na benzisku u njegovom slučaju na sok, jer ne pije, mislim rijetko skroooz

mene ne zabrinjava ako je u njegovom društvu neka žena, stvarno ne, u tom smislu se ne zamaram i ne čačkam i ne zvocam, valjda sam zna šta je ispravno a šta ne bez da mu ja odredjujem
ako misli da treba u 2 sata popiti piće negdje valjda ima dobar razlog, žedan il šta već

Vesela sudeci po tvojim postovima inace,,,moj zakljucak je da si ti inace stroga zena i mislim da je tvoj muz toga svijesta i mislim da mu nikad ni na pamet nebi palo da i uradi nesto sto zna da bi ga kostalo tebe,,,,mozda grijesim al moje misljenje je da imas jasan stav u zivotu sta se u braku smije a sta nesmije,,,
ja sam mozda mislila da se stavovi ne trebaju u braku iznositi nego da se to zna u zrelim godinamauser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010
Moja dva pileta dosadna:)

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 151
17.3.2011 15:28:56   
sabinos
ovaj lik mi je nekako smijesan.ja vjerujem da to radi da se dokaze,jer to radi samo u bosni kako je zvecka napisala.znaci ja izlazim kad hocu,zena mi ne moze nista,neka me svi vide,da dokazem mami kako sam ja musko,jos njegova mama zeni to nabija na nos,mislim lik je niđe veze,barem meni.
a da je situacija za razvoda vala nije...

nista nije ni dobro ni lose samo ga misljenje cini takvim.Sekspir

mamine paše i najbolji drugovi
veliki A 2009
mali A 2013

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 152
17.3.2011 15:28:57   
Lady26
IZVORNA PORUKA: zvecka

IZVORNA PORUKA: Lady26

Kao ni jedna do sada, ni ti neces ovdje naci odgovor....
Nego zvecka popricaj ti sa muzem, iznesi sve sto ti smeta, dogovor kucu gradi...

Ma ni ne trazim ja ovdje odgovor nego me zanimalo kako bi vecina zena reagirala na situaciju da se nalaze u istojuser posted image ,,,a mi cemo naci neko rijesenje,,,,user posted image

Ti si pametna zena, nisi neka balavica, vec cete naci rjesenje naravno, nadam se pozitivno po vas....
Pusa ti velika i tvojim princezama....bas sam te pozeljela user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 153
17.3.2011 15:30:04   
Lady26

ako misli da treba u 2 sata popiti piće negdje valjda ima dobar razlog, žedan il šta već

Ja uvijek imam soka i pica u kuci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 154
17.3.2011 15:38:25   
veeseelaa
slažem se zveki, ja i mm smo jako dugo zajedno, dobro se poznajemo...
i ja znam njegove granice i on moje, tolerantni smo maximalno ali oboje takodje znamo gdje je granica, kad je dosta i šta nije dobro po naš odnos....
meni npr ne bi bio problem piva na benziskoj u 2 sata al bi mi možda bio veliki problem podizanje tona, psovka pa i u velikoj ljutnji i tome slično
u svakom slučaju smatram da to nije neki veliki grijeh, mislim takodje da si verovatno znala da je takvih navika, ne mora to biti ništa loše al to je tm... takav je, to što je popio piće u 2 sata s curama na benzinskoj pupmi ama ne mora ništa da znači
Možda je bio nervozan pa je htio malo s nekim pročavrljati, možda je imao nesanicu pa je htio malo ubiti vrijeme.... vjerujem da svaka žena zna kad je granica predjena, mislim na prevaru, tako da ti vjerovatno najbolje znaš kakav je tm, vjeran ili ne
A postupak njegov nije strašan, jest malo neobičan al nikako za veliku osudu

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 155
17.3.2011 15:45:22   
zvecka

slažem se zveki, ja i mm smo jako dugo zajedno, dobro se poznajemo...
i ja znam njegove granice i on moje, tolerantni smo maximalno ali oboje takodje znamo gdje je granica, kad je dosta i šta nije dobro po naš odnos....
meni npr ne bi bio problem piva na benziskoj u 2 sata al bi mi možda bio veliki problem podizanje tona, psovka pa i u velikoj ljutnji i tome slično
u svakom slučaju smatram da to nije neki veliki grijeh, mislim takodje da si verovatno znala da je takvih navika, ne mora to biti ništa loše al to je tm... takav je, to što je popio piće u 2 sata s curama na benzinskoj pupmi ama ne mora ništa da znači
Možda je bio nervozan pa je htio malo s nekim pročavrljati, možda je imao nesanicu pa je htio malo ubiti vrijeme.... vjerujem da svaka žena zna kad je granica predjena, mislim na prevaru, tako da ti vjerovatno najbolje znaš kakav je tm, vjeran ili ne
A postupak njegov nije strašan, jest malo neobičan al nikako za veliku osudu

user posted image ja sam sebi sada i smijesna,,,umene muz je vec bio pijan kad su ga noge odnijele na pumpu,,on je samo nastavio do jutra da pije,,nije u pitanju bilo jendo pice,,al nema veze,,,,u pitanju je laz sto je spor u nasem slucaju,,,,a to da sam znala da hoce popit po neku jesam ali da hoce popit po gajbu e nisam to znala jer nije prijavio a ja nisam bas imala prilike da ga u tom izdanju upoznam jer je bio uglavnom fin za vjereme naseg asikauser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

Neposredna veza do poruke: 156
17.3.2011 15:51:08   
Dida79

Blago vasim muzevima kad vas imaju....

user posted image user posted image user posted image  meni kad mm priča blamaže kako žene dolaze po svoje muževe u kafiću ja umirem od smijeha hahahah i kako ih prozivaju i maltretiraju a veli nas npr troica sjedimo user posted image user posted image  kaže jedino ti mene ne zoveš
šta ću rekoh, ja sam fina user posted image user posted image user posted image
a rekoh baš bezveze da vas troica sami sedite, morate i neke ženice naći, dosadno vazda muško društvo user posted image

Bez ljutnje...zaista ne mislim nista lose ali ovo ne vjerujem...ne vjerujem da postoji osoba/zena kojoj nije bitno gdje joj je muz, s kim je i sta radi....malo mi je to van pameti....
A ovo boldirano - ne bih se spustila na taj nivo da mi je iz oka ispao, ali se ni on ne dovodi u takve situacije...

Vesela majke mi ja ti se divim od cega si zeno,reci tako nesto muzu mi je van pameti...ali opet tm tvoj zivot
Bitno nam je da znamo uvijek gdje smo,ako sam otisla na kafu to se podrazumjeva da sam u zenskom drustvu a on u muskom.I tu nema rasprave
A izlasci dva sata poslije ponoci su mi bezveze,sta on ima da trazi u to vrijeme vani,osim ako ga ne daj boze glava boli pa treba do apotekeuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 157
17.3.2011 15:52:07   
chuci
glavni su mi padobranci koji pročitaju prvi post i zadnji i onda se čude nečemu što je iskrslo između.

razvod nije spominjan zato što je otišao na pivu u 2 na benzinsku, a ni zato što je slagao, nego zato jer je žena napisala da su zajedno samo zbog djece.

pretpostavljam u afektu napisano, barem sudeći po ovim kasnijim postovima.

ja se nadam da će se sve srediti. ali eto zvecka razmilsi zašto si napisala da ste zajedno samo zbog djece. potrudite se više ako želite ostati zajedno, i ti a i on.

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 158
17.3.2011 15:56:55   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Dida79

Vesela majke mi ja ti se divim od cega si zeno,reci tako nesto muzu mi je van pameti...ali opet tm tvoj zivot
Bitno nam je da znamo uvijek gdje smo,ako sam otisla na kafu to se podrazumjeva da sam u zenskom drustvu a on u muskom.I tu nema rasprave
A izlasci dva sata poslije ponoci su mi bezveze,sta on ima da trazi u to vrijeme vani,osim ako ga ne daj boze glava boli pa treba do apotekeuser posted image

Nisam luda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni nenormalna....hB user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 159
17.3.2011 15:59:59   
salmy
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Jedno pitanje pametnim zenamauser posted image

Sta bi vi uradile da vas muz ode u 2h poslije ponoci piti na benzisku pumpu na kojoj rade samo djevojke,,,a ja nisam bila kod kuce tu noc,,,spavala sam kod sestre....user posted image

Istu stvar je uradio i prosle godine dok smo bili na odmuru u Bosni,,,ta benziska pumpa se nalazi preko puta kuce u kojoj zive njegovi roditelji.

A jos na kraju me slaze i presuti gdje je pio i bio citavu noc,,,,nikako mu vise ne vjerujemuser posted image
Pa nista,ja bih drugu noc otisla na drugu pumpu( gdje rade muskarci) i fino caskala uz user posted image I ne bih lagala samo bih izjednacila rezultatuser posted image user posted image
ps.al vala i nema nekog izbora na pumpiuser posted image user posted image user posted image il su stari il su bezzeuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 160
17.3.2011 17:22:00   
Hanady RR
anonimna nigej , ama nigdje s apočetka priče nije spomenula strah od druge žene...
nije pomenula ljubomoru svoju...
ali je svkakao pitala kako bi mi reagirale da nas slaže suprug....

njen supšrug je u 2 sata u noći kada ona nije bila kući izašao na piće....i nije rekao da je izašao na piće tu noć već joj lijepo rekao da spava. spavao na benziskoj nije da bog kaže....

ja sam tolernatna,
moj suprug izlazi bez mene, ja bez njega ali mnogo češće izlazimo zajedno...
izlazimo u normalno vrijeme, dolazimo kad nam se ćefne u zavisnosti kako nam je vani....
jel on bio žedan il nije, jel neka ovdje forumašica tolerantna i ima nakav posebna brak bitno nije...anonimnu uje suprug s slagao...

koji je razlog laži...

Dali je ona ''stroga'' žena ? mjenjaj se draga
Dali je on sklon laganju iz nekih nepoznatih razloga? reci mu draga da ti smeta i saznaj razlog izrečene laži...jer živjeti sa nekim ko će tako lako slagati nešto što svi oko vas znaju d alaže je ružno je i odraz nepoštovanja prema tebi.

ja ne mroam da znam s akim je moj suprug bio...
ali ako mi je rakao...
ženo sutra ne planiraj ništa poslije posla jer imamo djecu koja ne mogu sama kući biti, ja sam dogovorio odlazak u teretanu.
Ok sve dogovoreno, ni s akim je u teretani, ni koliko će u njoj biti nije mi važno...

ali da me sutradan nazove poznanik i kaže...hej vidim ti muža juče na ručku sa nekom muškom ekipom na Rimskom mostu...
ja bih bila ljuta ko ris....

ima da mi kažeš gdje si...nemoj da me lažeš...
ili šuti ili istinu kaži...
al ako ti šutiš šutim i ja...sve milo za drago....

Kod nas je donos drugačiji, mi nemamo prenose tipa ...bio sma žedan i u 2 u noći otišao sam na bezisku d apopijem pivu pa sma te malo slagao...
jer on zna kao što znam i ja da ta mala totalno bezvrijedna laž dovela bi naš odnos u pitanje.

nemoj da me lažeš jer ni ja to ne radim tebi...
povjerenje je ključ svega...
ja svome vcjerujem na mars sa pamelom anderson da ode...al moj suprug to pvjerenje je zaslužio...što znači sigurno mi nije slagao kako je ugasio žeđ u 2 ujutro kada mene nema

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 161
17.3.2011 17:40:18   
SdZ
Hanady, user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 162
17.3.2011 19:12:28   
milenium
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

gdje vi nađete sebi te muževe što vole u 2 u noći da hodajuuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 163
17.3.2011 19:17:48   
milenium

IZVORNA PORUKA: manuela

Možda si malo preoštra,slučajno moj muž radi na benzinskoj i znam da se tu dosta radi,da nemaš kad da jedeš a pogotovo da se švaleraš,u vašoj vezi postoji problem povjerenja,ti njemu ne vjeruješ i misliš da je svaki njegov izlazak sumljivog tipa.

Razumljivo je meni da ti smeta što je to gluho doba noći,što ti je slagao,ali gdje drugo u 2 sata ujutro kupiti piće osim na benzinskoj koja mu je i onako preko puta ?

Čovjek je pogriješio ali vala nije za razvoda.

Izvini ali ko ima toliko posla u 2 iza ponoci?!

ja koliko sam upratila nije stvar što je on na pumpi kupio piće,ne radi se o tome manuela,nego se radi o tome da je on to piće mogao kupiti i donijeti kući ali nije nego ga je ostao piti na pumpiuser posted image do ujutro

< Poruku je uredio milenium -- 17.3.2011 19:28:49 >

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 164
18.3.2011 2:12:37   
Galicia
Mislim da zapostavljamo glavnu bit ovog svega a to je muzev problem sa alkoholom. Nesto mi govori da je on alkoholicar. A s obzirom da imam iskustva s tim, mogu samo reci da su alkoholicari patoloski lazovi. A to njima ne predstavlja nikakav veliki problem, jer u alkoholisanom stanju ljudi nisu u stanju da pametno misle.

Zvecka, ti najbolje znas sta ti je raditi. Mozes li promjeniti laz? Ne mozes.
Iskreno bih ti rekla da kad sam procitala tvoj post, bilo mi je zao tm, na kakva mjesta izlazi u 2 posle ponoci. Kad bi mm otisao u 2 ujutru na benzinsku da pije, ja bih se odvalila smijati i zalila bih ga. A onda bih ga za ruku uhvatila i odvela u striptiz klub, zajedno sa mnom i da pije i da lumpuje. Elem, to nije tema, nego ja to samo onako.

Pamet u glavu, i misli na djecu.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 165
18.3.2011 10:59:53   
zvecka
IZVORNA PORUKA: chuci

glavni su mi padobranci koji pročitaju prvi post i zadnji i onda se čude nečemu što je iskrslo između.

razvod nije spominjan zato što je otišao na pivu u 2 na benzinsku, a ni zato što je slagao, nego zato jer je žena napisala da su zajedno samo zbog djece.

pretpostavljam u afektu napisano, barem sudeći po ovim kasnijim postovima.

ja se nadam da će se sve srediti. ali eto zvecka razmilsi zašto si napisala da ste zajedno samo zbog djece. potrudite se više ako želite ostati zajedno, i ti a i on.

Draga cuchi,,,neznam dal si ti na osnovu moje izjave da ne zelim se razvest jer imamo djecu dosla do zakljucka da izmedu nas ne postoji ljubav,,,nije to tako,,,ja sam napisala da se ne zelim razvesti jer mi je zao djece a to sto ja osjecam nije mi uvijek na prvom mjestu,,znaci izmedu nas postoji i druga povezanost,,ne vezu nas samo djeca,,,,a problem koji imamo me dovodi do svakakvi razmisljanja,,,a i sve vi vjerojatno dozivljavate situacije kad cesto razmisljate o nekim stvarima koje  u momentu kad niste razocarane i ljute na nekog nikad nebi ucinile kad je situacija cista i normalnauser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 166
18.3.2011 11:07:11   
zvecka
IZVORNA PORUKA: Galicia

Mislim da zapostavljamo glavnu bit ovog svega a to je muzev problem sa alkoholom. Nesto mi govori da je on alkoholicar. A s obzirom da imam iskustva s tim, mogu samo reci da su alkoholicari patoloski lazovi. A to njima ne predstavlja nikakav veliki problem, jer u alkoholisanom stanju ljudi nisu u stanju da pametno misle.

Zvecka, ti najbolje znas sta ti je raditi. Mozes li promjeniti laz? Ne mozes.
Iskreno bih ti rekla da kad sam procitala tvoj post, bilo mi je zao tm, na kakva mjesta izlazi u 2 posle ponoci. Kad bi mm otisao u 2 ujutru na benzinsku da pije, ja bih se odvalila smijati i zalila bih ga. A onda bih ga za ruku uhvatila i odvela u striptiz klub, zajedno sa mnom i da pije i da lumpuje. Elem, to nije tema, nego ja to samo onako.

Pamet u glavu, i misli na djecu.

Galicija,,mij muz nije alkoholicar,,,hoce popit za vrijeme godisnjeg odmora i nekad kad je festa,,,al kad pije on pije i gubi izgleda razum kao sto ti rece ljudi u alkoholiziranom stanju ne umiju da normalno misle i nisu svijesni svojih postupaka,,mada to sve nije opravdanje da covjek sutradan znaci trijezan LAZE zenuuser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 167
18.3.2011 12:01:44   
hanabanana
A zašto je on tebi slagao?
Zašto se nije usudio reći istinu?

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 168
18.3.2011 15:27:16   
veeseelaa

a zašto???? pa samo preljubomoran čovjek se ne da šaliti na takav način, ne vidim drugi razloguser posted image
a ja nisam ljubomorna

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 169
18.3.2011 15:29:21   
veeseelaa

Nisam luda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni nenormalna....hB user posted image

nemoj da se ljutite al je evidentvo da ste ljubomorne, neznam zašto???

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 170
18.3.2011 15:40:21   
jasmin

nemoj da se ljutite al je evidentvo da ste ljubomorne, neznam zašto???

Potpisujem Didu u ovom podebljanom.
Jarane,ne samo da sam ljubomorna,nego sam trenutno i ponosna sto osjecam ljubomoru na voljenog muskarca.Fakat da ga to ne moze odvratiti da radi sta hoce,ali ne moze ni mene :).Moji osjecaji ne mjenjaju njegovo ponasanje,no nikada ne bih mogla ostati ravnodusna da mm pije kafu s nekom zenom i ponasati se kao da se nista ne desava.Isto tako ne bi ni on da ja idem na kafu s nekim muskarcem.Pozitivno je sto oboje ne bismo to uradili i sto oboje gajimo iste osjecaje.
Zivjela ljubomora (u granicama) user posted image user posted image user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 171
18.3.2011 15:43:21   
veeseelaa
a zašto živjela??? zar to nije ružan osjećaj koji nagriza čovjeka user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 172
18.3.2011 15:43:42   
Lady26
Jesam i ne stidim se toga....Sada malo manje, u stvari puno manje nego prije...
Ali ja sam inace takva, otkako znam za sebe, ne samo zbog voljenog muskarca nego vezano za sve u zivotu...Takva sam po prirodi, mijenjati se ne mogu niti zelim....Je li mi to mana ili nije da se raspravljati ali that''s just the way it is.... user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 18.3.2011 15:44:57 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 173
18.3.2011 15:45:29   
veeseelaa
ma naravno Lady, samo sam to uvidjela, dobro je da čovjek kontrolira svaku vrstu osjećaja....
i dobro je što je sada kako kažeš puno manja

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 174
18.3.2011 15:49:15   
Lady26
Takvu su me prihvatili svi, od roditelja - citaj mame user posted image otkako mi je rodila brata, familije, mm - eh on je najvise patio user posted image user posted image user posted image user posted image i borio se jadnicak...ali nije ni njemu mahane....kad sam ja bila cool - on ludio, nisam se smjela rukovati sa kolegama iz skole a kamoli sta drugo user posted image ...eh njega popustilo pa preslo na mene...ono klasicno - muko moja predji na drugoga user posted image ...i predje....

< Poruku je uredio Lady26 -- 18.3.2011 15:51:57 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *