zvecka
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa slažem se zveki, ja i mm smo jako dugo zajedno, dobro se poznajemo... i ja znam njegove granice i on moje, tolerantni smo maximalno ali oboje takodje znamo gdje je granica, kad je dosta i šta nije dobro po naš odnos.... meni npr ne bi bio problem piva na benziskoj u 2 sata al bi mi možda bio veliki problem podizanje tona, psovka pa i u velikoj ljutnji i tome slično u svakom slučaju smatram da to nije neki veliki grijeh, mislim takodje da si verovatno znala da je takvih navika, ne mora to biti ništa loše al to je tm... takav je, to što je popio piće u 2 sata s curama na benzinskoj pupmi ama ne mora ništa da znači Možda je bio nervozan pa je htio malo s nekim pročavrljati, možda je imao nesanicu pa je htio malo ubiti vrijeme.... vjerujem da svaka žena zna kad je granica predjena, mislim na prevaru, tako da ti vjerovatno najbolje znaš kakav je tm, vjeran ili ne A postupak njegov nije strašan, jest malo neobičan al nikako za veliku osudu ja sam sebi sada i smijesna,,,umene muz je vec bio pijan kad su ga noge odnijele na pumpu,,on je samo nastavio do jutra da pije,,nije u pitanju bilo jendo pice,,al nema veze,,,,u pitanju je laz sto je spor u nasem slucaju,,,,a to da sam znala da hoce popit po neku jesam ali da hoce popit po gajbu e nisam to znala jer nije prijavio a ja nisam bas imala prilike da ga u tom izdanju upoznam jer je bio uglavnom fin za vjereme naseg asika