veeseelaa -> RE: muz me je slagao... (19.2.2011 1:39:02)
|
majke mi ja nekad na fejsu naletim na slike mm sa nekim od raje u nekom kafiću, niti mi je to prijavio, niti smatram da je trebao, niti me to dotiče Skoro vidim par slika na nekoj vikendici s rajom, nisam ga ni pitala o tome Kad on tek danas nešto uz priču veli neki dan poslije termina jaran navalio da im pokaže neki namještaj što je kupio na vikendici pa veli odosmo da vidimo, i onda kaže ispred kuće zapalili roštilj.... nek ste rekoh dragi, jel bilo svega, e neka je nema tu muljanja, nego ja kad bi pričala gdje sve i koga sretnem trajalo bi hejbet Te meni stvari nisu od vitalnog značaja, smaraju me ustvari I ja i mm imamo jako puno raje, ko će se sad zamarati s kim sjedosmo, kog sretosmo.... ja nekad sjedim kod mame i zovne me jaranica na kafu, ja izletim, prodje bruka dana ja il spomenem il ne spomenem u priči taj izlazak, vrlo važno, pa ja a npr kroz naše dugogodišnje zabavljanje desilo mi se da su mi se neki njegovi jarani nabacivali dok nisu znali da mi je mm tada momak, kasnije kad sam skontala da su raja nikada nisam to spomenula, zašto bi??? samo da razdor (možda) napravim izmedju njih, a ne bitno skroooz
|
|
|
|